Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби. Хліб. Булки»

НАЗАД
19 сiчня 2024 16:23

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

 

Найменування

предмета закупівлі

із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Хліб пшеничний із борошна І ґатунку (600-1000 гр.)

за кодом ДК 021:2015 – 15810000-9 «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

(деталізований код ДК 021:2015 – 15811100-7

– «Хліб»)

Відкриті торги з Особливостями

 

UA-2024-01-18-0152219-а

1 200 000,00 грн.

 з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

 

 

Хліб пшеничний з борошна першого ґатунку, різаний, пакований. Зовнішній вигляд формового хлібу: відповідна хлібній формі, в якій виготовлялась випічка, без бокових випливів. Поверхня: гладка, без крупних тріщин і підривів, Колір: від світло жовтого до коричневого. Стан м'якіша: пропечений, не вологий на дотик, еластичний. Пористість: розвита без пустот і стовщень. Смак та запах: характерний для даного виду хліба, без стороннього присмаку та запаху.

Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. У виробах не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби та плісняви.

Товар повинен бути без генетично модифікованих організмів, синтетичних барвників,  ароматизаторів,  підсолоджувачів,  підсилювачів смаку,  консервантів, та відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ (зі змінами), наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 . Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення  товару та бути читабельними. Приймання товару можливе за умови наявності у Постачальника визначених супровідних документів на товар та документів, що засвідчують їх безпечність та окремі показники якості (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи).

Замовник має право на проведення лабораторних випробувань та експертних  досліджень у випадку поставки неякісного товару. У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару, щодо технічних та якісних показників.

На недоброякісний товар складається акт та дана продукція повертається Постачальнику. Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар негайно. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник.

Транспортування: Доставка продукції повинна проводитися спеціальним автотранспортом  відповідно до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), наказу міністерства транспорту України «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» від 14.10.1997 № 363.

Термін придатності товару (з дня вироблення) та умов зберігання встановлює виробник залежно від температури зберігання, наявності споживчої упаковки та виду пакувального матеріалу. Строк придатності на день поставки повинен становити не менше 90% від загального строку придатності.

Хліб пшеничний із суміші борошна житнього, обдирного і пшеничного 1 гат.

(600-1000 гр.)

за кодом ДК 021:2015 – 15810000-9 «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

(деталізований код ДК 021:2015 – 15811100-7

– «Хліб»)

Відкриті торги з Особливостями

 

UA-2024-02-27-001895-а

1 009 000,00 грн.

 з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 ґатунку, різаний, пакований.  Зовнішній вигляд формового хлібу: відповідна хлібній формі, в якій виготовлялась випічка, без бокових випливів. Поверхня: гладка, без крупних тріщин і підривів. Колір: від світло коричневого до коричневого. Стан м'якіша: пропечений, не вологий на дотик, еластичний. Пористість: розвита без пустот і стовщень. Смак та запах: характерний для даного виду хліба, без стороннього присмаку та запаху.

Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. У виробах не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби та плісняви.

Товар повинен бути без генетично модифікованих організмів, синтетичних барвників,  ароматизаторів,  підсолоджувачів,  підсилювачів смаку,  консервантів, та відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ (зі змінами), наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227. Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення  товару та бути читабельними. Приймання товару можливе за умови наявності у Постачальника визначених супровідних документів на товар та документів, що засвідчують їх безпечність та окремі показники якості (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи).

Замовник має право на проведення лабораторних випробувань та експертних  досліджень у випадку поставки неякісного товару. У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару, щодо технічних та якісних показників.

На недоброякісний товар складається акт та дана продукція повертається Постачальнику. Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар негайно. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник.

Транспортування: Доставка продукції повинна проводитися спеціальним автотранспортом  відповідно до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), наказу міністерства транспорту України «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» від 14.10.1997 № 363.

Термін придатності товару (з дня вироблення) та умов зберігання встановлює виробник залежно від температури зберігання, наявності споживчої упаковки та виду пакувального матеріалу. Строк придатності на день поставки повинен становити не менше 90% від загального строку придатності.

Булочка із борошна І ґатунку

(70 гр.)

за кодом ДК 021:2015 – 15810000-9 «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

(деталізований код ДК 021:2015 – 15811200-8

– «Булки»)

Відкриті торги з Особливостями

 

UA-2024-02-27-001895-а

180 000,00 грн.

 з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

Булочка із борошна І ґатунку, пакована.  Зовнішній вигляд булочки: відповідна формі, в якій виготовлялась випічка, без бокових випливів. Поверхня: гладка, без крупних тріщин і підривів, Колір: світло жовтий. Стан м'якіша: пропечений, не вологий на дотик, еластичний. Пористість: розвита без пустот і стовщень. Смак та запах: характерний для даного виду хліба, без стороннього присмаку та запаху. У виробах не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби та плісняви.

Відповідність вимогам Державних стандартів на даний вид продукції та діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Пакування: поліетиленова упаковка.

Товар повинен бути без генетично модифікованих організмів, синтетичних барвників,  ароматизаторів,  підсолоджувачів,  підсилювачів смаку,  консервантів, та відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ (зі змінами), наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 . Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення  товару та бути читабельними. Приймання товару можливе за умови наявності у Постачальника визначених супровідних документів на товар та документів, що засвідчують їх безпечність та окремі показники якості (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи).

Замовник має право на проведення лабораторних випробувань та експертних  досліджень у випадку поставки неякісного товару. У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару, щодо технічних та якісних показників.

На недоброякісний товар складається акт та дана продукція повертається Постачальнику. Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар негайно. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник.

Транспортування: Доставка продукції повинна проводитися спеціальним автотранспортом  відповідно до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), наказу міністерства транспорту України «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» від 14.10.1997 № 363.

Термін придатності товару (з дня вироблення) та умов зберігання встановлює виробник залежно від температури зберігання, наявності споживчої упаковки та виду пакувального матеріалу. Строк придатності на день поставки повинен становити не менше 90% від загального строку придатності.

 

Популярні розділи та сервіси