Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хліб з борошна пшеничного 1 сорту»

НАЗАД
21 вересня 2023 14:17

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 15810000-9 " ХЛІБОПРОДУКТИ, СВІЖОВИПЕЧЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ТА КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК» 

Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: Хліб з борошна пшеничного 1 сорту  ДСТУ 021:2015

Процедура закупівлі – запит пропозиції постачальників без  використанням електронної системи

Ідентифікатор закупівлі:

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости вул. Львівська,166.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 528000,00 грн.

 

 

Найменування

Кількість кг

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Хліб з борошна пшеничного 1 сорту  ДСТУ 021:2015

20000,00

Хліб з борошна пшеничного 1 сорту. Склад: борошно пшеничне першого сорту, вода, дріжджі, сіль. Форма виробу – відповідає хлібній формі, в якій проводилась випічка. Колір від жовтого до світло-коричневого, без підгорілості.

Споживча упаковка повинна бути не ушкоджена, не надірвана, чиста, суха, з відповідним маркуванням. Транспортна тара (харчові пластикові лотки для транспортування хлібу) повинна бути чистою, неушкодженою, сухою. У транспорті, яким здійснюється поставка обов’язково повинно бути санітарний паспорт на транспорт та медична книжка водія.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227. Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

 

Популярні розділи та сервіси