Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хліб із суміші житнього та пшеничного борошна»

НАЗАД
22 вересня 2023 16:52

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

 

Технічні вимоги

до хліба із суміші житнього та пшеничного борошна від 0,80 до 0,95 кг.

1. ДСТУ 4583-2006 хліб із суміші житнього та пшеничного борошна. Допускається зі строком придатності не менше ніж 80 % від загального строку придатності до вживання за умови зберігання при температурі не нижче ніж 4оС та відносній вологості повітря, що не перевищує 75 %, краще свіжоспечений, продукт не повинен мати сторонніх запахів.

Форма: довгасто-овальна та (або) округла. Для упакованих виробів дозволено форму у вигляді виробу або частини його.

Поверхня: глянсувата, без великих тріщин та підривів, відшарування скоринки від світло-жовтого до коричневого, без підгорілості.

Термін реалізації – 24 години, нарізаний та упакований в поліетиленову упаковку.

 

Технічні вимоги

до булочки із борошна пшеничного 1 ґатунку з повидлом 90г (в тому числі повидла 20г)

ДСТУ 4585:2021. Маса – 90 г з повидлом (в тому числі повидла 20г). Склад: борошно пшеничне вищого ґатунку, вода, маргарин, повидло, цукор, дріжджі, сіль.

Форма виробу – відповідає формі, в якій проводилась випічка.

Термін реалізації – не менше 24 години, упакований в поліетиленову упаковку.

 

Учасник у складі тендерної документації повинен надати наступний перелік документів:

1) Детальний опис основних характеристик товару (технічні характеристики товару) відповідно до Технічного завдання;

2) Оригінал декларації виробника;

3) Гарантійний лист, щодо відповідності якості товару (який пропонується на постачання) вимогам замовника відповідно до Технічного завдання.

 

 

Популярні розділи та сервіси