Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного першого сорту»

НАЗАД
10 сiчня 2024 09:30

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

№ з/п

Найменування

Одиниця вим.

К-ть

1

Булочка із борошна пшеничного першого сорту

кг.

32 850

2

Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного першого сорту

кг.

80 000

3

Хліб із борошна пшеничного першого сорту

кг.

90 000

Технічні вимоги

Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного першого сорту

ДСТУ 4583-2006 хліб із суміші житнього обдирного та пшеничного першого сорту борошна, від 0,80 до 0,95 кг. Допускається зі строком придатності не менше ніж 80 % від загального строку придатності до вживання за умови зберігання при температурі не нижче ніж 4оС та відносній вологості повітря, що не перевищує 75 %, краще свіжоспечений, продукт не повинен мати сторонніх запахів.

Форма: довгасто-овальна та (або) округла. Для упакованих виробів дозволено форму у вигляді виробу або частини його.

Поверхня: лянсувата, без великих тріщин та підривів, відшарування скоринки від світло-жовтого до коричневого, без підгорілості.

Термін реалізації – 24 години, нарізаний та упакований в поліетиленову упаковку.

Технічні вимоги

Булочка із борошна пшеничного першого сорту (борошно пшеничне першого сорту – 50 г та дріжджі хлібопекарські сухі або пресовані – 0,5 г)

ДСТУ 4585:2021. Маса – 90 г з джемом (в тому числі джема 20г). Склад: борошно пшеничне першого сорту, вода, маргарин, джем, цукор, дріжджі, сіль.

Форма виробу – відповідає формі, в якій проводилась випічка.

Термін реалізації – не менше 24 години, упакований в поліетиленову упаковку.

Технічні вимоги

Хліб із борошна пшеничного першого сорту

Маса-0,6-0,9 кг ДСТУ 7517:2014 Склад: борошно пшеничне першого сорту, вода, дріжджі, сіль.

Форма виробу – відповідає хлібній формі, в якій проводилась випічка. Колір від жовтого до світло-коричневого, без підгорілості.

Термін реалізації – 24 години, нарізаний та упакований в поліетиленову упаковку.

Споживча упаковка повинна бути не ушкоджена, не надірвана, чиста, суха, з відповідним маркуванням. Транспортна тара (харчові пластикові лотки для транспортування хлібу) повинна бути чистою, неушкодженою, сухою. У транспорті, яким здійснюється поставка обов’язково повинно бути санітарний паспорт на транспорт та медична книжка водія.

Учасник у складі тендерної документації повинен надати наступний перелік документів:

1) Детальний опис основних характеристик товару (технічні характеристики товару) відповідно до Технічного завдання;

2) Оригінал декларації виробника;

3) Гарантійний лист, щодо відповідності якості товару (який пропонується на постачання) вимогам замовника відповідно до Технічного завдання.

Популярні розділи та сервіси