Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хліб із борошна пшеничного 1-го сорту, Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту, Булочка»

НАЗАД
22 грудня 2023 16:51

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Закупівля за кодом ДК 021: 2015 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби ( Хліб із борошна пшеничного 1-го сорту, Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту, Булочка).

З метою організації харчування особового складу 18 загону морської охорони у 2024 році, прийнято рішення про закупівлю Хлібу із борошна пшеничного 1 сорту у кількості 21672,00 кг, Хлібу із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту у кількості 18576,00 кг та Булочки 6300,00 кг.

Військовою частиною 1560 Регіонального морського управління Державної прикордонної служби України, що розташована за адресою м. Ізмаїл, відповідно до постанови КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178, було оголошено про проведення відкритих торгів з особливостями UA-2023-12-13-013612-a.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 594 296,00 грн з ПДВ (згідно моніторингу).

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Хліб із борошна пшеничного 1 сорту

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Товар. Хліб із пшеничного борошна першого гатунку виробляють відповідно до вимог ДСТУ 7517:2014 за рецептурами та технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку.

За органолептичними та фізико-хімічними показниками хліб відповідає наступним вимогам:

- Зовнішній вигляд (подового хліба) -овальної форми, без бокових випливів, може бути округла, овальна чи довгасто-овальна, не розпливчаста, без притисків.

- Формового – відповідає формі, у якій проводили випікання, з дещо випуклою верхньою скоринкою, без бокових випливів.

- Вага виробів, кг – 0,600 - 0,900.

- Поверхня – гладка або шорстка, без забруднення, без великих тріщин і великих підривів, допустима борошнистість верхньої та нижньої скоринок для подового хліба.

- Колір - від світло-жовтого до світло-коричневого, без підгорілості.

- Стан м’якушки - пропечена, еластична, не волога на дотик, з розвинутою пористістю, без слідів непромісу й ущільнення м’якушки.

- Смак - властивий даному виду виробів без стороннього присмаку.

- Запах - властивий даному виду виробів без стороннього запаху.

- Не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби хліба та плісняви.

Без ГМО.

Строк максимальної витримки на підприємстві після виймання з печі хліба неупакованого – не більше 10 год. Строк придатності з моменту виймання з печі хліба неупакованого з пшеничного борошна – не більше ніж 24 год. Строк придатності упакованого хліба з моменту його виймання з печі – не більше ніж 48 год при температурі _ не нижче 6 град. С та не вище 25 град. С, відносній вологості від 65% до 75 %.

2. Пакування і тара. Маркування тари повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» №2639-VIII від 06.12.2018 та іншим нормативно-правовим актам та документам щодо маркування.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Хліб із борошна пшеничного 1 сорту

кг

21672,00

Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Товар. Хліб виробляють відповідно до вимог ДСТУ 4583:2006 за рецептурами та технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку з дотриманням СП 823. Хліб дріжджовий, промислового виробництва, свіжовипечений. За органолептичними та фізико-хімічними показниками хліб відповідає наступним вимогам:

Зовнішній вигляд подового хліба - овальної форми, без бокових випливів, формових – відповідає формі, в якій проводили випікання, без бокових випливів.

Вага виробу, кг – 0,600 - 0,900.

Поверхня - відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви.

Колір - від світло-коричневого до темно-коричневого, без підгорілості.

Стан м’якушки - пропечена, без слідів непромісу.

Смак - властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку.

Запах - властивий даному виду виробів, без стороннього запаху.

Не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби хліба та плісняви. Без ГМО.

Строк максимальної витримки на підприємстві після виймання з печі хліба неупакованого – не більше 14 год.

Строк придатності з моменту виймання з печі хліба неупакованого – не більше ніж 36 год. Строк придатності упакованого хліба з моменту його виймання з печі – не більше ніж 72 год. при температурі не нижче 6 град. С та не вище 25 град. С, відносній вологості від 65% до 75 %.

2. Пакування і тара. Маркування тари повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» №2639-VIII від 06.12.2018 та іншим нормативно-правовим актам та документам щодо маркування.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту

кг

18576,00

Булочка

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Товар. Вироби виробляють відповідно до вимог ДСТУ 4587:2006 за рецептурами та технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку.

За органолептичними та фізико-хімічними показниками булочні вироби відповідають наступним вимогам:

Зовнішній вигляд подових - відповідає виду виробу, формових - відповідає формі, в якій проводили випікання, без бокових випливів

Вироби булочні виготовляють масою 0,07 кг.

Поверхня - відповідає виду виробу, без забруднення. Для упакованих виробів дозволена незначна зморшкуватість; для нарізаних виробів — зі слідами розрізів.

Колір - від світло-жовтого до світло-коричневого, без підгорілості.

Стан м’якушки - пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів непромісу. Смак - властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку. Запах - властивий даному виду виробів, без стороннього запаху.

Не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби та плісняви. Без ГМО.

Термін придатності до споживання з моменту виймання з печі готових виробів масою до 0,07 кг включно — не більше ніж 16 год (упакованих — не більше ніж 32 год.

2. Пакування і тара. Маркування тари повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» №2639-VIII від 06.12.2018 та іншим нормативно-правовим актам та документам щодо маркування.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Булочка

кг

6300,00

Перевезення хлібобулочних виробів здійснюється спеціалізованим транспортом постачальника.

Транспортні засоби, що використовуються для перевезення товару повинні відповідати вимогам чинного законодавства України, а в осіб, які приймають участь в обігу товару (водії, експедитори тощо) ‒ наявні оригінали особистих медичних книжок із відмітками про своєчасне проходження ними обов′язкових профілактичних медичних оглядів.

Популярні розділи та сервіси