Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Грудинка вищого сорту копчено-варена»

НАЗАД
28 березня 2024 15:45

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710

«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Замовник:

1.1. Найменування: Військова частина 2253.

1.2. Місце знаходження: м. Чернігів, вул. Квітнева, 3-В, 14026.

1.3. Код за ЄДРПОУ: 14321765

1.4. Категорія: Правоохоронний орган

2. Номер в Prozorro – UA-2024-03-26-001697-a

3. Здійснення закупівлі: запит пропозицій постачальників відповідно до «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами) та Закону України «Про публічні закупівлі».

4. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником – «М’ясопродукти» за кодом ДК 021:2015- 15130000-8 «Грудинка вищого сорту копчено-варена», в кількості 3000,00 кілограм на очікувану вартість 570 000 грн. (п’ятсот сімдесят тисяч) з врахуванням ПДВ, а саме:

№ з/п, лот

Найменування продукту

Відповідно до пункту 14 Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 11.06.2020 №1082 код ДК 021:2015:

Од. виміру

Загальна кількість

1

15130000-8 «М’ясопродукти»

«Грудинка вищого сорту копчено-варена»

кг

3000,00

ВСЬОГО

кг

3000,00

5. Джерело фінансування: Державний бюджет України – загальний фонд.

6. Очікувана вартість закупівлі: Під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі враховувалась, затверджений наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України «Примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) та наказом АДПСУ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» від 09.09.2019 року №480-АГ (зі змінами)

Відповідно до «Звіту про результати підсумкового моніторингу» від 19.03.2024 року, використовувалась методика - метод порівняння ринкових цін на товари/послуги (очікувана вартість).

Проаналізовано інформацію про ціни відповідно письмових запитів цінових пропозицій, наданих суб’єктами господарювання, а саме: ФОП «Якімець А.В.» код. 3167121954; СФГ «Колос» код. 14246880; ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» код. 25167451;

Визначено найнижчу, очікувана, ціну по предмету закупівлі - ФОП «Якімець» код. 3167121954.

Враховуючи надані найнижчі цінові пропозиції та лист про погодження закупівлі від АДПСУ №06.1.2/18679-24-Вих від 22.03.2024 року, щодо потреби, доцільності, кількості сиру твердого сичужного, за ціною, що не перевищує найнижчої цінової пропозиції та на підставі переліку рекомендованих цін на закупівлю продовольства.

7. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

«Грудинка вищого сорту копчено-варена»

Грудинка має бути:

- з рівномірним рожево-червоним кольором м’язової тканини, колір сала білий або з рожевим відтінком;

- вітчизняного виробника;,

- зовнішній вигляд - колір повинен бути не дуже темним і не дуже світлим, без кісток, без зіпсованості, без виділення вологи на поверхні продукту;

- мак та запах приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без сторонніх присмаків та запахів;

- не допускається продукт з вмістом - ГМО в будь якій кількості, плісняви та слизу на продукті та інших дефектів.

Фасування: вакуумні упаковки загальною вагою до 1 кг.

Тара, упаковка, маркування Товарів повинні відповідати вимогам стандартів чи технічних умов, а саме:

1). Маркування:

- виконане відповідно до вимог ДСТУ 4668:2006;

- повинно бути стійким до - вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

2). На транспортному пакуванні:

- повинна вказуватися наступна інформація: назва продукції; кількість (кг); дата виготовлення / кінцева дата споживання; позначення нормативно-технічного документа.

3). Тара та матеріали:

- тара повинна бути чистою, сухою, без цвілі, стороннього запаху, упаковується у ящики (коробки) або інша тара (дерев'яні, дощаті, алюмінієві, полімерні ящики, допускається пакети з фасованими продуктами упаковувати в ящики з гофрованого картону), що забезпечує збереження товару під час транспортування, відвантаження, зберігання;

- матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Популярні розділи та сервіси