Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Цибуля ріпчаста»

НАЗАД
16 вересня 2021 15:51

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710

(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)

Найменування предмета закупівлі

 із зазначенням коду

ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Цибуля ріпчаста

03220000-9

Овочі, фрукти горіхи

(деталізований код ДК 021:2015 - 03221113-1 «цибуля»)

Відкриті торги

UA-2021-09-01-001736-с

52 000,00 грн.

з ПДВ

Цибуля ріпчаста (довготривалого терміну зберігання)  ДСТУ 3234-95  врожаю 2021 року.

Вимоги до товару: відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 см до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, непророслі, без підвищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі та плям. Смак і запах: властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Тара: тканинні або сітчасті мішки (вагою від 25кг до 50 кг) згідно з вимогами ГОСТ, ДСТУ, ТУ на даний товар. 

Якісні  показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів.

Якість товару повинна підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію товару, які надаються під час поставки. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника. Товар виготовляється та зберігається та поставляється з повним дотриманням санітарних норм.

Популярні розділи та сервіси