Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Борошно пшеничнеІ ґатунку (продукція борошномельно-круп'яної промисловості»

НАЗАД
21 липня 2021 09:13

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710

(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)

Найменування предмета закупівлі

 із зазначенням коду

ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Борошно пшеничне

І ґатунку (продукція борошномельно-круп'яної промисловості код ДК 021:2015 - 15610000-7)

Переговорна процедура

UA-2021-03-10-005343-c 

на підставі п.1 ч.2 ст. 40 Закону України «Про публічні закупівлі»

994 400,00 грн.

 

очікувана вартість визначена відповідно до проведеного моніторингу цін

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені та встановлені відповідно до вимог і положень нормативних документів згідно з чинними нормами, стандартами та правилами. Борошно пшеничне 1 ґатунку ГСТУ 46.004-99.

Якісні  показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів.

Якість товару повинна підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

Пакування: згідно з діючим ДСТУ, ТУ.

Строк придатності: товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника. Товар виготовляється та зберігається та поставляється з повним дотриманням санітарних норм.

Популярні розділи та сервіси