Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Борошно пшеничне 1 ґатунку»

НАЗАД
10 сiчня 2022 09:55

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Харківський прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9951): м. Харків, вул. Клочківська 228, 61045; код за ЄДРПОУ – 14321742; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Борошно пшеничне 1 ґатунку, крупа кукурудзяна, крупа ячмінна перлова, крупа ячмінна ячна, крупа пшенична, пшоно шліфоване, крупа вівсяна; 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-29-010990-с 

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

Борошно пшеничне 1 ґатунку

Борошно пшеничне 1 ґатунку повинне відповідати ГСТУ 46.004-99. Якість товару має відповідати законодавчо встановленим вимогам до товару, що закуповується. Колір білий або з жовтуватим відтінком, запах властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий; смак властивий пшеничному борошну без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий; вміст мінеральної домішки – при розжовуванні борошна не повинно відчуватися хрускоту; вологість не менше 14,0 та не більше - 14,7%;

Пакування і тара: борошно пшеничне 1 ґатунку повинне бути розфасоване у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 50 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом.

кг.

45 000

2.

Крупа кукурудзяна

Крупа кукурудзяна повинна відповідати вимогам ДСТУ 1055:2006 «Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови». Повинна бути розсипчаста маса, характерна для цього виду крупів, чистою, сухою, без затхлості та плісняви, без сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Колір жовтий різних відтінків.

 Пакування і тара: Крупа кукурудзяна повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг   або 40 кг або 50 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом.

кг.

745

3.

Крупа ячмінна перлова

Крупа ячмінна перлова повинна відповідати вимогам ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови». Повинна бути розсипчаста маса, смак, запах характерні для цього виду крупів, однорідна по розміру без розколотих та зіпсованих ядр (крупинок), чистою, сухою, без затхлості та плісняви, без сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. Без ГМО.

Пакування і тара: Крупа ячмінна перлова повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг   або 40 кг або 50 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом.

кг.

745

4.

Крупа ячмінна ячна

Крупа ячмінна ячна повинна відповідати вимогам ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови». Повинна бути розсипчаста маса, смак, запах характерні для цього виду крупів, однорідна по розміру без розколотих та зіпсованих ядр (крупинок), чистою, сухою, без затхлості та плісняви, без сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. Без ГМО.

Пакування і тара: Крупа ячмінна ячна повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг   або 40 кг або 50 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом.

кг.

745

5.

Крупа пшенична

Крупа пшенична повинна відповідати вимогам ДСТУ 7699:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови». Повинна бути розсипчаста маса, смак, запах характерні для цього виду крупів, однорідна по розміру без розколотих та зіпсованих крупинок, чистою, сухою, без затхлості та плісняви, без сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. Без ГМО.

Пакування і тара: Крупа пшенична повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг   або 40 кг або 50 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом.

кг.

745

6.

Пшоно шліфоване

Пшоно шліфоване повинне відповідати вимогам ДСТУ 1055:2006 «Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови» або ГОСТ 572-2016. Повинна бути розсипчаста маса, смак, запах характерні для цього виду крупів, однорідна по розміру без розколотих та зіпсованих крупинок, чистою, сухою, без затхлості та плісняви, без сторонніх запахів. Не заражене шкідниками. Без ГМО.

Пакування і тара: Пшоно шліфоване повинне бути розфасоване у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг   або 40 кг або 50 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом.

кг.

1 690

7.

Крупа вівсяна

Крупа вівсяна повинна відповідати вимогам ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні. Технічні умови». Повинна бути розсипчаста маса, смак, запах характерні для цього виду крупів, однорідна по розміру без розколотих та зіпсованих крупинок, чистою, сухою, без затхлості та плісняви, без сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. Без ГМО.

Пакування і тара: Крупа кукурудзяна повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг   або 40 кг або 50 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом.

кг.

745

1. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника, та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму.

2. Маркування. Кожна пакувальна одиниця маркується за допомогою нанесення штампу, наклеювання етикетки із зазначенням інформації визначеної ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ на кожний вид товару. Має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію.

3. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо.

Пакування і тара. повинні бути  чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів.

4. Обіг продуктів харчування повинен здійснюватися відповідно до гігієнічних вимог встановлених до харчових продуктів, про що надається довідка в довільній формі у складі тендерної пропозиції.

5. Термін придатності товару: Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 75 % від загального терміну придатності товару.

6. Місце поставки. м. Харків, вул. Клочківська, 228.

Постачання продукції здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. На виконання цієї вимоги учасники зобов’язані у складі пропозиції письмово гарантувати дотримання вищезазначеного нормативно-правового акту в частині обов’язків суб’єктів господарської (підприємницької) діяльності під час обігу харчових продуктів при постачанні. За недодержання вищезазначених умов Замовник має право відмовитись від прийняття харчових продуктів, та вважати обов’язок здійснення поставки в день та час визначений під час замовлення – невиконаний в повному обсязі.

При поставці, товар повинен супроводжуватися документом, що підтверджує якість пропонованого товару.

7.   Термін поставки. До 20.12.2022.

8. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2022 рік, становить 634 500 грн. 60 коп. з ПДВ... заплановано в бюджетному запиті – Борошно пшеничне 1 ґатунку, крупа кукурудзяна, крупа ячмінна перлова, крупа ячмінна ячна, крупа пшенична, пшоно шліфоване, крупа вівсяна; 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, за КЕКВ - 2230 в загальному обсязі закупівлі - 7 найменувань – 50415,0 кг, а саме: борошно пшеничне 1 ґатунку – 45000,0 кг., крупа кукурудзяна – 745,0 кг., крупа ячмінна перлова – 745,0 кг., крупа ячмінна ячна – 745,0 кг., крупа пшенична – 745,0 кг., пшоно шліфоване – 1690,0 кг., крупа вівсяна – 745,0 кг.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 634 500 грн. 60 коп. з ПДВ

10. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на Борошно пшеничне 1 ґатунку, крупа кукурудзяна, крупа ячмінна перлова, крупа ячмінна ячна, крупа пшенична, пшоно шліфоване, крупа вівсяна; 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, за КЕКВ - 2230 в загальному обсязі закупівлі - 7 найменувань – 50415,0 кг, а саме: борошно пшеничне 1 ґатунку – 45000,0 кг., крупа кукурудзяна – 745,0 кг., крупа ячмінна перлова – 745,0 кг., крупа ячмінна ячна – 745,0 кг., крупа пшенична – 745,0 кг., пшоно шліфоване – 1690,0 кг., крупа вівсяна – 745,0 кг., проведеного моніторингу та відповідно до розпорядження Адміністрації Держприкордонслужби №701-36448/0/6-21-Вих. від 02.12.2021 року.

Популярні розділи та сервіси