Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Блоки заморожені із м'яса яловичини 1 сорту»

НАЗАД
19 квiтня 2024 17:33

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення  та очікуваної вартості предмета закупівлі.

(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місце знаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних, фізичних-осіб- підприємців та громадських формувань, його категорія:

Головний центр капітального будівництва, реконструкції та закупівель Державної прикордонної служби України, вул. Ялтинська, 11, м. Київ, 02099; код ЄДРПОУ 23311317; категорія замовника - орган державної влади та місцевого самоврядування або правоохоронний орган, зазначений у пункті 1 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатись стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частини предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо; Блоки заморожені із м’яса яловичини (Лот 1 -  Блоки заморожені із м’яса яловичини, Лот 2 -  Блоки заморожені із м’яса яловичини, Лот 3 -  Блоки заморожені із м’яса яловичини).

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-15-000359-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі відповідно до потреб визначених в розпорядженні АДПСУ від 19.01.2024 № Р-16-АГ (зі змінами) та листі  АДПСУ від 17.01.2024 № 06.1.2/3206-24-Вих.    

Лот 1 -  Блоки заморожені із м’яса яловичини

№ з/п

Найменування

товару

Кіл-ть, кг

Відповідність нормативним документам

Строки поставки

1.

Блоки заморожені із м’яса яловичини 1 сорту ГСТУ 46.019-2002

99 300

згідно ГСТУ 46.019-2002

до 31.12.2024 (за заявкою)

Лот 2 -  Блоки заморожені із м’яса яловичини

№ з/п

Найменування

товару

Кіл-ть, кг

Відповідність нормативним документам

Строки поставки

1.

Блоки заморожені із м’яса яловичини 1 сорту ГСТУ 46.019-2002

84 400

згідно ГСТУ 46.019-2002

до 31.12.2024 (за заявкою)

Лот 1 -  Блоки заморожені із м’яса яловичини

№ з/п

Найменування

товару

Кіл-ть, кг

Відповідність нормативним документам

Строки поставки

1.

Блоки заморожені із м’яса яловичини 1 сорту ГСТУ 46.019-2002

112 300

згідно ГСТУ 46.019-2002

до 31.12.2024 (за заявкою)

Вимоги до м’ясних блоків (яловичина):

1. Блоки заморожені із знежилованого м’яса яловичини 1 сорту (маса шматків не менше 200 г) повинні відповідати ГСТУ 46.019-2002 «Блоки із м’яса та субпродуктів заморожені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. М’ясні блоки повинні бути запаковані в пакети або обгортки з плівки поліетиленової, полівінілхлоридної пакувальної або інші полімерні матеріали. Для транспортування та відвантаження м’ясні блоки додатково повинні упаковуватись в ящики з гофрованого картону або мішки з поліпропіленових ниток чи інші види тари. Маса брутто однієї пакувальної одиниці повинна бути не більше 25 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Кожна пакувальна одиниця (ящики, мішки, пакети) маркується фарбою, яка не змивається і не має запаху, за допомогою трафарету, штампа, наклеювання етикетки або вкладання під упаковку етикетки (в обгортці з полімерної плівки) із зазначенням:

- найменування та адреси підприємства-виробника;

- найменування, виду та сорту продукції;

- категорії  вгодованості (для потушних та сортових блоків, блоків із односортного знежилованого м'яса);

- дати заморожування;

- терміну та умов зберігання;

- інформаційних  даних  про  харчову  та енергетичну цінність;

- позначення стандарту.

Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання м’ясних блоків  у день їх постачання до замовника повинен становити не менше 10 місяців при температурі зберігання не вище мінус 18 0С.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти для проведення закупівлі у 2024 році передбачені у розмірі 50 912 000,00 грн. за бюджетною програмою КПКВК 1002030 «Забезпечення виконання завдань, функцій та підготовки кадрів Державної прикордонної служби України», КЕКВ 2210, джерело фінансування – кошти державного бюджету України. Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку очікуваної вартості та з урахуванням кількості необхідного обсягу товару.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 50 912 000,00 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувану вартість  закупівлі визначено за результатом проведеного моніторингу згідно з вимогами законодавства та наказів Адміністрації Державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» (зі змінами) та від 07.11.2022 № 570/0/81-22-АГ «Про організацію моніторингу цін під час здійснення закупівель товарів на період дії правового режиму  воєнного стану та внесення змін до наказів Адміністрації Держприкордонслужби» з урахуванням листа Адміністрації Державної прикордонної служби України від 10.04.2024 № 17/22945-24-Вих.

Популярні розділи та сервіси