Обґрунтування технічних та якісних характеристик «М’ясо, Яловичина заморожена 1 категоріїї, півтуші, четвертини»

НАЗАД
30 липня 2021 14:20

Обґрунтування технічних та якісних характеристик код ДК 021:2015 – «15110000-2 – М’ясо, Яловичина заморожена 1 категоріїї, півтуші, четвертини», розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Головний центр підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота (військова частина 9930): вул. підполковника Красніка,1, м. Черкаси, селище Оршанець, 19601; код за ЄДРПОУ – 14321512; категорія замовника – військова частина.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником ЛОТ 2 – Лот 2 - Яловичина заморожена 1 категорії (півтуші, четвертини): код ДК 021:2015 – «15110000-2 – М’ясо, Яловичина заморожена 1 категорії, півтуші, четвертини».

3. Ідентифікатор закупівлі: UA -2021-07-28-001962-с

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до додаткового кошторису на 2021 рік, становить
550 000,00 грн.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 550 000,00 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

ОВрег = V × Цтар,

де:

ОВрег – очікувана вартість закупівлі товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів;

V – кількість (обсяг) товару/послуги, що закуповується;

Цтар – ціна (тариф) за одиницю товару/послуги, затверджена відповідним нормативно-правовим актом.

Популярні розділи та сервіси