Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі овочі, фрукти та горіхи» (банани, яблука, лимони)

НАЗАД
22 лютого 2021 11:38

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 : 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи» (Банани, яблука, лимони). ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

Найменування: Військова частина 2144 Львівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74

Код ЄДРПОУ:14321653

Назва предмета закупівлі: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Банани, яблука, лимони)

Процедура закупівлі – відкриті торги.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-01-19-003487-а

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 93960,00 грн.

Предмет закупівлі

Найменування продукції

(технічні характеристики)

Характеристика та зовнішній вигляд

Од. вим.

Загальна кількість

1

Банани

ДСТУ 4033:2001

Банани мають бути солодкими на смак, свіжими,  достатньої зрілості, але без ознак перезрілості (чорні цятки) та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та не вражені шкідниками. Колір плодів жовтий, допускається невелика ділянка зеленого лише біля плодоніжки. За розміром-середні (14 - 20 см)

Повинні бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, ГМО, свіжими цілими, чистими не повинні містити нітратів та інших шкідливих речовин.  Товар повинен бути без сторонніх запахів, з терміном придатності для споживання, у сітках чи ящиках.

кг

1000,00

2

Яблука свіжі

ДСТУ 8133:2015

Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання.

повинні бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, ГМО, свіжими цілими, чистими без механічних пошкоджень, не уражені хворобами та шкідниками, без ознак гнилі, не повинні містити нітратів та інших шкідливих речовин.  Товар повинен бути без сторонніх запахів, з терміном придатності для споживання, у сітках чи ящиках.

кг

1200,00

3

Лимони

ГОСТ 4429-82

Лимони мають бути жовтого кольору, свіжими,  достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та гнилі, без механічних пошкоджень. За розміром-середні. повинні бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, ГМО, цілими, чистими, не уражені хворобами та шкідниками, не повинні містити нітратів та інших шкідливих речовин.  Товар повинен бути без сторонніх запахів, з терміном придатності для споживання, у сітках чи ящиках.

кг

1000,00

 

 

 

           

 

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Маркування товару: повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники,  умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту.

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 31 грудня 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 85% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Транспортне пакування: мішки не нижче 3-ї категорії, не ушкодженні, повинні бути, сухими, чистими та без стороннього запаху.

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акта приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Популярні розділи та сервіси