Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі м'ясопродукти» (ковбаса напівкопчена 1 ґатунку, сардельки 1 сорту)

НАЗАД
22 лютого 2021 11:56

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 15130000-8 М'ясопродукти» (ковбаса напівкопчена 1 ґатунку, сардельки 1 сорту). ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

Найменування: Військова частина 2144 Львівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74

Код ЄДРПОУ:14321653

4. Назва предмета закупівлі: 15130000-8 М'ясопродукти (ковбаса напівкопчена 1 ґатунку, сардельки 1 сорту).

Процедура закупівлі – відкриті торги.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-01-15-002077-с

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 640500,00 грн.

Назва товару

Характеристика якості та вимоги

Од. вим

Кількість

1

Ковбаса напівкопчена 1 ґатунку

ДСТУ 4435:2005

Запах та смак: властивий даному продукту, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без стороннього присмаку та запаху;

Пакування: повинна бути у полімерній або натуральній оболонці та запакована в вакуумну упаковку;

Продукт повинен мати чисту,суху поверхню без плям та ушкоджень;

Не допускається продукт з: пліснявою, слиззю на оболонці;

Батони повинні бути прямі. Пружної консистенції

Вигляд фаршу в розрізі:фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям та порожнин;

Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності.

кг

3300,00

 

Сардельки 1 сорту

ДСТУ 4436:2005

Зовнішній вигляд: батончики сосисок з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків.

Консистенція: ніжна, соковита, пружна – визначається в гарячому стані.

Вигляд фаршу на розрізі: рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям.

Запах та смак: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.

У складі має бути не менше 70 % м’яса.

Строк придатності на момент поставки повинен становити  не менше 90% від загального терміну зберігання.

Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством. 

Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності.

кг

2400,00

 

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Маркування товару: повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники,  умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту.

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 31 грудня 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 85% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Транспортне пакування: мішки не нижче 3-ї категорії, не ушкодженні, повинні бути, сухими, чистими та без стороннього запаху.

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акта приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Популярні розділи та сервіси