Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі "Овочі, фрукти та горіхи"

НАЗАД
25 травня 2021 12:44

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «ДК 021:2015 - 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (часник, редиска, помідор, огірок).

ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

                                                                                                                                      

Найменування: Військова частина 2144 Львівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74

Код ЄДРПОУ:14321653

Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 - 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (часник, редиска, помідор, огірок).

Процедура закупівлі – відкриті торги.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-05-21-002473-с

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 120990,00 грн.

 

№ з/п

Найменування

К-ть, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

4

5

6

1.

Часник

1000,00

Головки часнику складається з 5-10 зубків, покритих загальною сухою оболонкою. Часник повинен бути без пустот, без гнилі,  не пошкодженим.

Без надлишку зовнішньої вологості, стороннього запаху та присмаку.

Фасування: в сітках по 5 кг.

Тара має бути цілою, сухою та чистою.

Відповідно до ДСТУ 3233-95

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

2.

Редиска

500,00

Редиска має бути вищого сорту, свіжа, непошкоджена та чиста.

Коренеплоди тверді, без механічних пошкоджень, не пошкоджена шкідниками, без ознак загнивання, без вмісту хімічних речовин. Без надлишку зовнішньої вологості, стороннього запаху та присмаку.

Відповідно до ДСТУ 6009:2008

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

3.

Огірок

500,00

Огірки свіжі  мають бути вищого сорту, свіжі, дозрілі, невеликі, чисті, сухі, без механічних пошкоджень, не пошкоджена шкідниками, без ознак загнивання, без вмісту хімічних речовин.

Фасування: в картонних ящик від 10 до 15 кг. Тара має бути цілою, сухою та чистою.

Відповідно до ДСТУ 3247-95

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

4.

Помідор

500,00

Помідори свіжі  мають бути вищого сорту, свіжі, дозрілі, невеликі, чисті, сухі, без механічних пошкоджень, не пошкоджена шкідниками, без ознак загнивання, без вмісту хімічних речовин.

Фасування: в картонних ящик від 10 до 15 кг. Тара має бути цілою, сухою та чистою.

Відповідно до ДСТУ 3246-95

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

 

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Маркування товару: повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники,  умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту.

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 31 грудня 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Транспортне пакування: мішки не нижче 3-ї категорії (сітки), не ушкодженні, повинні бути, сухими, чистими та без стороннього запаху.

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акта приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів ( договір, рахунок, накладні,витрати по доставці товару і т.п.)

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньо ринкової.

 

Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам замовника, учасники повинні завантажити в електронну систему закупівель пояснюючу записку в довільній формі, підписаною уповноваженою особою учасника, що містить інформацію про відповідність усім технічним вимогам замовника.

Популярні розділи та сервіси