Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості»

НАЗАД
11 березня 2021 09:47

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 –15610000-7 ПРОДУКЦІЯ БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУПЯНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ (КРУПА ЯЧМІННА, РИС ШЛІФОВАНИЙ, КРУПА ПШЕНИЧНА, КРУПА ВІВСЯНА). ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (Крупа ячмінна, рис шліфований, крупа пшенична, крупа вівсяна) для службових собак

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-03-04-012753-с

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 80074, Львівська обл.,Сокальський р-н, вул. Львівська,166.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 124125,00 грн.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

4

5

6

1

Крупа пшенична

ДСТУ 7697:2015

1500,00

Товар. Крупа пшенична повинно відповідати ДСТУ 7699:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови». Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Пакування і тара. Крупа пшенична повинна бути розфасована вагою нетто 25 або 50 кг у мішки з поліпропілену вітчизняного виробництва згідно із чинною нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію.

Строк придатності. Строк придатності товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

2.

Крупа ячмінна (ячна)

ДСТУ 7697:2015

1500,00

Товар. Крупа ячмінна ячна повинна відповідати ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови». Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Пакування і тара. Крупа ячмінна ячна повинна бути розфасована вагою нетто 25 або 50 кг у мішки з поліпропілену вітчизняного виробництва згідно із чинною нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію.

Строк придатності. Строк придатності товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

3.

Крупа вівсяна

ДСТУ 7697:2015

3000,00

       Товар - Крупа вівсяна - повинна відповідати ДСТУ 7698:2015 Органолептичні показники крупи вівсяної. Колір та запах властивий вівсяній крупі, без сторонніх запахів, не затхлий, не гнилісний. Смак властивий вівсяній крупі, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Зараженість шкідниками крупи не дозволено.

Пакування і тара. Крупа вівсяна повинна бути розфасована вагою нетто 25 або 50 кг у мішки з поліпропілену вітчизняного виробництва згідно із чинною нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію.

Строк придатності. Строк придатності товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

4.

Рис шліфований

ДСТУ 7697:2015

300,00

Товар. Рис шліфований 1 сорту повинен відповідати ГОСТ 6292-93 «Крупа рисова. Технічні умови». Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Пакування і тара. Рис шліфований повинен бути розфасований вагою нетто 25 або 50 кг у мішки з поліпропілену вітчизняного виробництва згідно із чинною нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію.

Строк придатності. Строк придатності товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника. Термін зберігання.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

Популярні розділи та сервіси