Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «15130000-8 М'ясопродукти (ковбаса напівкопчена 1 ґатунку)»

НАЗАД
02 березня 2021 15:08

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ«КОД ДК 021:2015 15130000-8 М'ясопродукти» (ковбаса напівкопчена 1 ґатунку).ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2142 Мукачівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45

3. Код ЄДРПОУ:14321676

4. Назва предмета закупівлі:15130000-8 М'ясопродукти (ковбаса напівкопчена 1 ґатунку).

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-01-19-002799-b

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 89600, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї,45.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 360000,00 грн.

Назва товару

Характеристика якості та вимоги

Од. вим

Кількість

1

Ковбаса напівкопчена 1 ґатунку

ДСТУ 4435:2005

 

Форма ковбаси – батони прямі. Товар повинен відповідати нормам ДСТУ4435:2005. Ковбаса має відповідати показникам першого ґатунку.

Зовнішній вигляд – поверхня має бути чистою, сухою, без пошкоджень, проколів і напливів фаршу. Колір – однорідним, без різких переходів від одного відтінку до іншого, притаманному даному виду товару. Оболонка повинна щільно прилягати до вмісту. Консистенція – пружна.

Вигляд фаршу на розрізі – фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям і порожнин та містить шматочки сала.

Смак та запах – смак приємний, злегка гострий в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без стороннього присмаку та запаху.

Транспортне пакування: картонні ящики, не ушкодженні, повинні бути сухими, чистими та без стороннього запаху.

кг

3000,00

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Маркування товару: повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники,  умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту.

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 31 грудня 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Популярні розділи та сервіси