Інформація щодо процедури закупівель «М’ясні вироби»

НАЗАД
27 сiчня 2022 10:11

Інформація щодо процедури закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Ковбаса напівкопчена вищого сорту

код  ДК 021:2015:15131700-2

(М’ясні вироби)

Сардельки вищого сорту

код  ДК 021:2015:15131700-2

(М’ясні вироби)

Сосиски вищого сорту код  ДК 021:2015:15131700-2

(М’ясні вироби)

Грудинка копчена із свинини код

ДК 021:2015:15131400-9

(Продукція із свинини)

Шинка копчена із свинини

код  ДК 021:2015:15131400-9

(Продукція із свинини)

Рулет копчений із свинини

код  ДК 021:2015:15131400-9

(Продукція із свинини)

Відкриті торги

UA-2022-01-24-000759-а

247 300,00 грн

Якісні та технічні характеристики обумовлені вимогами до законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. А також вимогами ДСТУ, наказом АДПСУ від 20.07.2011 року № 530 (Про затвердження Положення про продовольче забезпечення в Державній прикордонній службі України на мирний час», наказом АДПСУ від 13.10.2021 року №531-АГ «Про організацію закупівель продовольства та майна номенклатури продовольчого забезпечення у 2022 році» та іншими нормативними документами, які регламентують продовольче забезпечення у ДПСУ

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на «Ковбаса напівкопчена вищого сорту», «Сардельки вищого сорту», «Сосиски вищого сорту»,

«Грудинка копчена із свинини»,

«Шинка копчена із свинини», «Рулет копчений із свинини»

Популярні розділи та сервіси