Інформація щодо процедур закупівель хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

НАЗАД
22 лютого 2021 16:28

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначення коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

очікуваної вартості предмета закупівлі

Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби ДК 021:2015: 15810000-9

Відкриті торги

UA-2021-01-06-000485-c

278 400, 00

Якісні та технічні характеристики обумовлені вимогами до законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. А також вимогами ДСТУ та наказом АДПСУ від 20.07.2011 року №530 Про затвердження Положення про продовольче забезпечення в Державній прикордонній службі України на мирний час» та іншими нормативними документами, які регламентують продовольче забезпечення у ДПСУ.  

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на «хліб з борошна пшеничного 1 гатунку та булочка з борошна пшеничного 1 гатунку вагою 70 грамів» 

Популярні розділи та сервіси