Інформація щодо процедур закупівель «Яйце куряче столове 1 категорії (сорту)»

НАЗАД
05 сiчня 2022 15:16

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) код за ДК 021:2015: 03140000-4

Продукція тваринництва та супутня продукція

Спрощена закупівля

UA-2021-12-30-006642-c

126360,00

Яйце куряче столове 1 категорії  (сорту) повинне відповідати ДСТУ 5028:2008 (яйця курячі  харчові), Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Якісні характеристики :

Клас – столові.

Категорія – перша.

Зовнішній вигляд – шкаралупа  чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів посліду чи крові. Білок яйця – чистий, щільний, світлий, прозорий.

Маркування – кожне  яйце промарковане штампом, на якому вказано клас та категорію яєць. Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

Пакування – яйця покладені в гофровані прокладки, які запаковані в транспортну тару(картонні ящики, заклеєні липкою стрічкою). Обов’язкова наявність пакувального ярлика(етикетки) на транспортній тарі. Транспортне пакування повинне забезпечити цілісність і збереження шкаралупи, якість, товарний вигляд яєць, під час транспортування.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на яйце куряче столове 1 категорії (сорту)

Популярні розділи та сервіси