Інформація щодо процедур закупівель «Сухофрукти»

НАЗАД
05 сiчня 2022 16:05

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Сухофрукти код за ДК 021:2015: 15330000-0

Оброблені фрукти та овочі

 

Спрощена закупівля

UA-2021-12-30-001363-a

70000,00

 Сухофрукти повинні відповідати ДСТУ 8494:2015, 8471:2015, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Основні якісні показники:

Допустимі складові : (яблуко, груша, слива) та інші. Доброякісні сушені фрукти, чисті, сухі (вологість 14-25%), пружні, неламкі або кришаться, солодкуватокислого або солодкуватого смаку, еластичні, у воді повинні розбухати. Вони не повинні бруднити рук або перетворюватися в грудки, якщо їх стиснути в кулаці. Запах і смак сушених фруктів приємні, властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються сушені фрукти забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів.

Фасування - поліпротиленові мішки 15-20 кг.  з маркуванням на кожній пакованій одиниці.

Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90 %.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сухофрукти

Популярні розділи та сервіси