Інформація щодо процедур закупівель «Сосиски вищого сорту»

НАЗАД
05 сiчня 2022 14:57

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Сосиски вищого сорту код за ДК 021:2015: 15130000-8

М’ясопродукти

Відкриті торги

UA-2021-12-30-006496-c

50000,00

Сосиски вищого сорту  повинні відповідати ДСТУ 4436:2005, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні якісні показники:

Сосиски повинні бути в сухій оболонці, без вологи. Відкручені або перев’язані шпагатом.

Вигляд фаршу на розрізі рожевий або світло рожевий, однорідний, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям. Консистенція пружна, соковита (соковитість визначається у гарячому стані).

З ароматом притаманним вареним м’ясо продуктам (сосискам), без стороннього запаху та смаку.

Запах природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Фасування - черева (натуральне пакування), вакуумна упаковка, штучне пакування, вакуум в термоформувальному плівковому матеріалі, поліамідна упаковка вагою до 5 кг. 

Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90 %.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сосиски вищого сорту

Популярні розділи та сервіси