Інформація щодо процедур закупівель «Сардельки вищого сорту»

НАЗАД
05 сiчня 2022 14:54

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Сардельки вищого сорту код за ДК 021:2015: 15130000-8

М’ясопродукти

Відкриті торги

UA-2021-12-30-006496-c

44000,00

Сардельки вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2015, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Основні якісні показники: батончики сардельок з чистою сухою поверхнею, без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція ніжна, соковита. Вироби з однорідною структурою-рожевий а босвітло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям. Запах та смак властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.

Фасування - черева (натуральне пакування), вакуумна упаковка, штучне пакування, вакуум в термоформувальному плівковому матеріалі, поліамідна упаковка вагою до 5 кг.

Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90 %.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сардельки вищого сорту

Популярні розділи та сервіси