Інформація щодо процедур закупівель «Сардельки 1 ґатунку»

НАЗАД
02 березня 2021 14:19

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

 

Сардельки 1 ґатунку код за ДК 021:2015: 15130000-8 М'ясопродукти

Відкриті торги

UA-2021-02-17-001022-c

120 000,00

Якісні та технічні характеристики обумовлені вимогами до законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. А також вимогами ДСТУ, наказом АДПСУ від 20.07.2011 року № 530 (Про затвердження Положення про продовольче забезпечення в Державній прикордонній службі України на мирний час», наказом АДПСУ від 20.10.2020 року №453-АГ «Про організацію закупівель продовольства та майна номенклатури продовольчого забезпечення у 2021 році» та іншими нормативними документами, які регламентують продовольче забезпечення у ДПСУ

 

Популярні розділи та сервіси