Інформація щодо процедур закупівель «Повсякденні набори сухих продуктів»

НАЗАД
27 липня 2021 09:00

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Повсякденні набори сухих продуктів код за  ДК 021:2015: 15890000-3

Продукти харчування та сушені продукти різні

Відкриті торги

UA-2021-07-22-000047-a

222000,00

Товар.

ПОВСЯКДЕННИЙ НАБІР СУХИХ ПРОДУКТІВ (Норма № 10 затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 № 426) повинен відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу  харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника, експертним висновком (протокол, результат) досліджень,

Пакування і тара. Повсякденний набір сухих продуктів (комплект), що складається із сніданку, обіду та вечері повинен бути запакований в рукави або пакети з поліетиленової плівки марки М або з матеріалу аналогічної якості, вітчизняного виробництва згідно із нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами. Запаковані комплекти пакуються по 10-15 штук в ящики з тришарового або п’ятишарового гофрованого картону.

Маркування. Маркування виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, в доступній для сприймання формі. Маркування наборів та раціонів наноситься на одну з бокових сторін фарбою, що не змивається і не має запаху, за допомогою трафарету або наклеювання ярлика, який повинен бути стійким до перепаду температур та забезпечувати стійкість маркування під час транспортування, відвантаження та зберігання. На пакетах або рукавах вказується склад кожного з  раціонів.

Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 85% від загального терміну зберігання з дати поставки на склад Замовника. Загальний термін зберігання продукції повинен складати  не менше: 24 місяців - варіант №1 та варіант №2, 18 місяців – варіант №3.

 

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на Повсякденні набори сухих продуктів

Популярні розділи та сервіси