Інформація щодо процедур закупівель «М'ясо птиці заморожене (ніжка)»

НАЗАД
05 сiчня 2022 15:03

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

М'ясо птиці заморожене (ніжка) код за ДК 021:2015: 15110000-2

М’ясо

Відкриті торги

UA-2021-12-30-001313-a

240000,00

М'ясо птиці(ніжка заморожена вагою не менше 300г.) повинно відповідати ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці. Загальні технічні умови.», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Не допускається витримка м’яса в маринаді, обробка поверхні сумішами спецій, обсипками тощо, а також ін’єктування розсолом. Втрат ваги після розморожування не повинна перевищувати 4%.

М'ясо птиці повинно бути запаковане в пакети(мішки) з полімерної або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Для транспортування та відвантаження м’яса птиці додатково повинно упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці повинна бути не більше 25 кг.

Термін придатності до споживання м’яса птиці в день його постачання до замовника повинен становити не менше 75 діб при температурі зберігання не вищій  мінус 18°С.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на м'ясо птиці заморожене (ніжка)

Популярні розділи та сервіси