Інформація щодо процедур закупівель «Крупа манна»

НАЗАД
05 сiчня 2022 15:44

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Крупа манна код за ДК 021:2015: 15620000-0

Крохмалі та крохмалепродукти

Спрощена закупівля

UA-2021-12-30-001342-a

15500,00

Крупа манна повинна відповідати ГОСТ 7022-97, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Основні показники крупи: Повинна бути, незіпріла та без теплового пошкодження під час сушіння; мати властивий здоровому зерну, нормальний

запах (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів); нормальний колір; не допускають зараження шкідниками зерна.

Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання.

Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90 %.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на крупу манну

Популярні розділи та сервіси