Інформація щодо процедур закупівель «Ковбаса напівкопчена вищого сорту»

НАЗАД
05 сiчня 2022 14:51

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Ковбаса напівкопчена вищого сорту код за ДК 021:2015: 15130000-8

М’ясопродукти

Відкриті торги

UA-2021-12-30-006496-c

56000,00

 Ковбаса напівкопчена вищого сорту  повинна відповідати ДСТУ 4435:2005. Основні якісні показники: Зовнішній вигляд - поверхня батонів чиста, суха, без плям, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. По формі прямі або злегка зігнуті, довжиною від 15 до 50 см. Вигляд фаршу на розрізі: фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям і порожнин та містить шматочки сала, свинини, грудинки, жиру яловичого або баранячого, баків (щоковини) тощо. Дозволено відхилення розмірів окремих шматочків на зрізі їх за діагоналлю. Консистенція – пружна, смак і запах – смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, з запахом часнику або без нього, без сторонніх присмаків і запахів. Масова частка вологи не більше ніж 52%. Фасування - вакуумна упаковка, штучне пакування, вакуум в термоформувальному плівковому матеріалі, поліамідна упаковка  вагою до 3 кг. Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше ніж 20 кг

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на ковбасу напівкопчену вищого сорту

Популярні розділи та сервіси