Інформація щодо процедур закупівель «Кетчуп»

НАЗАД
05 сiчня 2022 15:49

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Кетчуп код за ДК 021:2015: 15870000-7

Заправки та приправи

Спрощена закупівля

UA-2021-12-30-001362-b

13200,00

Кетчуп повинен відповідати Кетчуп  "Лагідний" або "До шашлику" відповідно до ДСТУ, ТУ, що діють  на території України, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Основні показники: соус, до складу якого повинно входити томати, оцет, сіль, перець, інші спеції та ін. Склад готового продукту залежить від рецептури, яка використовувалась при приготуванні кетчупу. Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, протерта маса без наявності насіння, частинок шкірки, насіннєвої камери та грубих шматочків серцевини, з наявністю подрібнених частинок овочів, зелені, прянощів або без них.

Кетчуп розфасований по 250-270 гр.  з маркуванням на кожній пакованій одиниці. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання.

Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90 %.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на кетчуп

Популярні розділи та сервіси