Інформація щодо процедур закупівель «Кабачки»

НАЗАД
09 червня 2021 11:35

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Кабачкикод за  ДК 021:2015: 03220000-9

Овочі, фрукти та горіхи

Відкриті торги

UA-2021-05-31-001490-a

17000,00

Якість – згідно ДСТУ 318-91.Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту , без плям. Без ГМО, бажано однакового середнього розміру.

Якість повинна відповідати нормам ДСТУ або ТУ виробника, іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Фасування по 15-20 кг.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на Кабачки

Полуниця код за  ДК 021:2015: 03220000-9

Овочі, фрукти та горіхи

Відкриті торги

UA-2021-05-31-001490-a

15000,00

Плоди конічні, щільні, яскраво-червоного відтінку, соковиті, солодкі, м’ясисті, свіжі, чисті, не в’ялі, зрілі, без механічних пошкоджень та без  шкідників, пошкоджень ними і  хворобами, без перевищення вмісту хімічних речовин. Смак, запах без сторонніх домішок. Тара повинна відповідати характеру товару і захищати його від пошкоджень під час доставки та вигрузки на склади. Фасування по 10-15 кг.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на полуницю

Популярні розділи та сервіси