Інформація щодо процедур закупівель «Буряк столовий»

НАЗАД
16 вересня 2021 11:50

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Буряк столовий код за  ДК 021:2015: 03220000-9

Овочі, фрукти та горіхи

Відкриті торги

UA-2021-09-03-005787-c

11536,00 

Врожаю 2021 року, повинна відповідати ДСТУ 7033:2009. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплода.

Смак і запах: Властиві даному ботанічному сортотипу, без стороннього запаху і присмаку.

Внутрішня будова: М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 %, для промислового переробляння — не більше ніж 3 % відносно маси.

Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром 5,0 — 10,0 см. розмір коренеплоду за довжиною, для видовжених форм 10,0 — 12,0 см.

Фасування до 20кг. Товарний сорт – не нижче першого. Без ГМО.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на Буряк столовий

Популярні розділи та сервіси