Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі «Повсякденні набори сухих продуктів»

НАЗАД
23 липня 2021 14:06

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - технічні вимоги до предмета закупівлі

( додається Учасником до тендерної пропозиції)

1. Строки постачання: до 01.12.2021 року.

2. При виявленні Замовником дефектів чи будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам.

3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням  податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

Найменування товару

Код ДК 021:2015

Місце поставки

Одиниця виміру

 

Кількість

Повсякденні набори сухих продуктів (варіант №1)

15890000-3

с. Гриценкове, Сумський р-н, Сумська область, 40030

комплект

400

Повсякденні набори сухих продуктів (варіант №2)

400

Повсякденні набори сухих продуктів (варіант №3)

450

Товар – ПОВСЯКДЕННИЙ НАБІР СУХИХ ПРОДУКТІВ (Норма №10, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 №426).

Пакування і тара. Повсякденний набір сухих продуктів (комплект), що складається із сніданку, обіду та вечері повинен бути запакований в рукави або пакети з поліетиленової плівки марки М або з матеріалу аналогічної якості вітчизняного виробництва згідно із нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами. Запаковані комплекти пакуються в ящики з тришарового або п’ятишарового гофрованого картону.

Маркування. Маркування виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, в доступній для сприймання формі.

Маркування наборів та раціонів наноситься на одну з бокових сторін фарбою, що не змивається і не має запаху, за допомогою трафарету або наклеювання ярлика, який повинен бути стійким до перепаду температур та забезпечувати стійкість маркування під час транспортування, відвантаження та зберігання. На пакетах або рукавах вказується склад кожного з раціонів.

Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 75% від загального терміну зберігання з дати поставки на склад Замовника. Загальний термін зберігання продукції повинен складати не менше 24 місяців (варіант №3 не менше 18 місяців).

Ціни на товар повинні включати у себе всі види платежів, зборів та податків, витрати пов'язані з поставкою даного товару (зокрема послуги з маркування, пакування, транспортування, розвантажувально – навантажувальні роботи тощо).

Доставка товару проводиться транспортом Учасника - переможця та за його рахунок.

Разом з Товаром Продавець передає Покупцеві документи, що засвідчують якість та загальну безпечність Товару.

Розподіл продуктів харчування за прийомами їжі

Норми № 10 – повсякденного набору сухих продуктів (варіант №1)

Найменування

Одиниця виміру

Сніданок

Обід

Вечеря

Всього, штук/грам

Галети з борошна пшеничного
1 сорту

пачка/грам

2/100

2/100

2/100

6/300

Консерви м’ясо-рослинні (каша рисова з яловичиною)

банка (євро)/ грам

 

1/325

 

 

 

 

2/650

Консерви м’ясо-рослинні (каша перлова зі свининою)

 

 

1/325

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)

банка (євро)/ грам

 

1/325

 

1/325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)

банка (євро)/ грам

1/100

 

 

1/100

Мед   натуральний

стік/грам

 

 

2/40

2/40

Кава розчинна

стік/грам

1/2

 

 

1/2

Чай чорний натуральний

пакетик/ грам

 

1/2

1/2

2/4

Цукор

грам

30

30

30

90

Серветки гігієнічні вологі

шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

Серветки паперові*шт./грам

стік/грам

1/3

1/3

1/3

3/9

ВСЬОГО

 

563

463

503

1529

Норми № 10 – повсякденного набору сухих продуктів (варіант №2)

Найменування

Одиниця виміру

Сніданок

Обід

Вечеря

Всього, штук/грам

Галети з борошна пшеничного
1 сорту

пачка/грам

2/100

2/100

2/100

6/300

Консерви м’ясо-рослинні (каша гречана з яловичиною)

банка (євро)/ грам

 

1/325

 

 

 

 

2/650

Консерви м’ясо-рослинні (каша ячна зі свининою)

 

 

1/325

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)

банка (євро)/грам

 

1/325

 

1/325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)

банка (євро)/ грам

1/100

 

 

1/100

Мед   натуральний

стік/грам

 

2/40

2/40

Кава розчинна

стік/грам

1/2

 

 

1/2

Чай чорний натуральний 

пакетик/ грам

1/2

1/2

2/4

Цукорграм

30

30

30

90

Серветки гігієнічні вологі                                

шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

Серветки паперові*                                   

шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

ВСЬОГО

 

563

463

503

1529

Норми № 10 – повсякденного набору сухих продуктів (варіант №3)

Найменування

Одиниця виміру

Сніданок

Обід

Вечеря

Всього, штук/грам

Галети з борошна пшеничного
1 сорту

пачка/грам

2/100

2/100

2/100

6/300

Консерви м’ясо-рослинні (каша горохова зі свининою)

банка (євро)/ грам

 

1/325

 

 

 

 

2/650

Консерви м’ясо-рослинні (каша пшоняна зі свининою)

 

 

1/325

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)        

банка (євро)/ грам

 

1/325

 

1/325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)

банка (євро)/грам

1/100

 

 

1/100

Мед натуральний

стік/грам

 

 

2/40

2/40

Кава розчиннастік/грам

1/2

 

 

1/2

 

Чай чорний натуральний            

пакетик/ грам

 

1/2

1/2

2/4

Цукор

30

30

30

90

 

Серветки гігієнічні вологі    

шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

 

Серветки паперові*шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

 

ВСЬОГО

 

563

463

503

1529

* Серветка паперова повинна бути герметично запаяна у плівку, що дозволена до застосування у встановленому порядку.

Популярні розділи та сервіси