Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі «Овочі»

НАЗАД
23 липня 2021 14:16

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - технічні вимоги до предмета закупівлі

(додається Учасником до тендерної пропозиції)

1. Строки постачання: до 30.09.2021 року.

2. Місце поставки товару: село Гриценкове, Сумський район, Сумська область, Україна, 40030.

3. При виявленні Замовником дефектів чи будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам.

4. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням  податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

№ з/п

Найменування товару

Код ДК 021:2015

Од. виміру

Кількість

Технічні характеристики

1

Капуста білокачанна ранніх сортів

03220000-9

кг

6 400,00

     Капуста білокачанна ранніх сортів повинна бути свіжою, здоровою, чистою, не в’ялою, без будь-яких пошкоджень, достатньої зрілості. Запах притаманний спілій капусті. Плоди з салатовим забарвленням, але не перезрілі, щільні. Урожаю 2021 року. Не допускаються плоди чорні, з ознаками захворювань: цвілі, гнилі. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Всі капусти партії мають бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту.        

     Повинен заготовлюватися і постачатися відповідно до вимог ДСТУ, ТУУ або ТУ або інших вимог діючого санітарного законодавства України, не містити у складі ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При цьому, якість товару повинна відповідати діючим ДСТУ, ТУУ, ТУ та/або іншим нормативним документам. Товар повинен доставлятися спеціалізованим автотранспортом, розвантажувальні роботи виконуються фахівцями, які забезпеченні особовими медичними книжками та спецодягом. Упаковка товару має бути виготовлена таким способом, який дозволяє за певних умов забезпечити збереження його споживчих властивостей безпечність під час зберігання та транспортування, повинна мати обов’язкове маркування.

2

Буряк столовий ранніх сортів

03220000-9

кг

2 000,00

     Буряк столовий ранніх сортів повинен бути свіжим, здоровим, чистим, не в’ялим, без будь-яких пошкоджень, достатньої зрілості. Запах притаманний спілим бурякам. Плоди з темно-червоним забарвленням, але не перезрілий, щільний. Урожаю 2021 року. Не допускаються плоди з плямами чорного, з ознаками захворювань: цвілі, гнилі. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Всі буряки партії мають бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту.        

     Повинен заготовлюватися і постачатися відповідно до вимог ДСТУ, ТУУ або ТУ або інших вимог діючого санітарного законодавства України, не містити у складі ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При цьому, якість товару повинна відповідати діючим ДСТУ, ТУУ, ТУ та/або іншим нормативним документам. Товар повинен доставлятися спеціалізованим автотранспортом, розвантажувальні роботи виконуються фахівцями, які забезпеченні особовими медичними книжками та спецодягом. Упаковка товару має бути виготовлена таким способом, який дозволяє за певних умов забезпечити збереження його споживчих властивостей безпечність під час зберігання та транспортування, повинна мати обов’язкове маркування.

3

Морква ранніх сортів

03220000-9

кг

2 900,00

Морква ранніх сортів повинна бути свіжою, здоровою, чистою, не в’ялою, без будь-яких пошкоджень, достатньої зрілості. Запах притаманний спілій моркві. Урожаю 2021 року. Плоди з помаранчевим  забарвленням, але не перезрілі, щільні. Не допускаються плоди з ознаками захворювань: цвілі, гнилі. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Всі моркви партії мають бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту.        

     Повинен заготовлюватися і постачатися відповідно до вимог ДСТУ, ТУУ або ТУ або інших вимог діючого санітарного законодавства України, не містити у складі ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При цьому, якість товару повинна відповідати діючим ДСТУ, ТУУ, ТУ та/або іншим нормативним документам. Товар повинен доставлятися спеціалізованим автотранспортом, розвантажувальні роботи виконуються фахівцями, які забезпеченні особовими медичними книжками та спецодягом. Упаковка товару має бути виготовлена таким способом, який дозволяє за певних умов забезпечити збереження його споживчих властивостей безпечність під час зберігання та транспортування, повинна мати обов’язкове маркування.

4

Цибуля ріпчаста

03220000-9

кг

1 500,00

Цибуля повинна бути свіжою, здоровою, чистою, не в’ялою, без будь-яких пошкоджень, достатньої зрілості. Запах притаманний спілій цибулі. Урожаю 2021 року. Плоди з білим  забарвленням, але не перезрілі, щільні. Не допускаються плоди з ознаками захворювань: цвілі, гнилі. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Вся цибуля партії повинна бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту.        

     Повинен заготовлюватися і постачатися відповідно до вимог ДСТУ, ТУУ або ТУ або інших вимог діючого санітарного законодавства України, не містити у складі ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При цьому, якість товару повинна відповідати діючим ДСТУ, ТУУ, ТУ та/або іншим нормативним документам. Товар повинен доставлятися спеціалізованим автотранспортом, розвантажувальні роботи виконуються фахівцями, які забезпеченні особовими медичними книжками та спецодягом. Упаковка товару має бути виготовлена таким способом, який дозволяє за певних умов забезпечити збереження його споживчих властивостей безпечність під час зберігання та транспортування, повинна мати обов’язкове маркування.

5

Помідори

03220000-9

кг

500,00

Помідори повинні бути свіжими, здоровими, чистими, не в’ялими, без будь-яких пошкоджень, достатньої зрілості. Запах притаманний спілим помідорам. Урожаю 2021 року.  Плоди з червоним  забарвленням, але не перезрілі, щільні, тверді. Не допускаються плоди з ознаками захворювань: цвілі, гнилі. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Всі помідори партії повинні бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту.        

     Повинен заготовлюватися і постачатися відповідно до вимог ДСТУ, ТУУ або ТУ або інших вимог діючого санітарного законодавства України, не містити у складі ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При цьому, якість товару повинна відповідати діючим ДСТУ, ТУУ, ТУ та/або іншим нормативним документам. Товар повинен доставлятися спеціалізованим автотранспортом, розвантажувальні роботи виконуються фахівцями, які забезпеченні особовими медичними книжками та спецодягом. Упаковка товару має бути виготовлена таким способом, який дозволяє за певних умов забезпечити збереження його споживчих властивостей безпечність під час зберігання та транспортування, повинна мати обов’язкове маркування.

6

Огірки

03220000-9

кг

500,00

Огірки повинні бути свіжими, здоровими, чистими, не в’ялими, без будь-яких пошкоджень, достатньої зрілості. Запах притаманний спілим огіркам. Урожаю 2021 року.  Плоди з зеленим забарвленням зовні та білим в середині, але не перезрілі, щільні, тверді. Не допускаються плоди з ознаками захворювань: цвілі, гнилі. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Всі огірки партії повинні бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту.        

     Повинен заготовлюватися і постачатися відповідно до вимог ДСТУ, ТУУ або ТУ або інших вимог діючого санітарного законодавства України, не містити у складі ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При цьому, якість товару повинна відповідати діючим ДСТУ, ТУУ, ТУ та/або іншим нормативним документам. Товар повинен доставлятися спеціалізованим автотранспортом, розвантажувальні роботи виконуються фахівцями, які забезпеченні особовими медичними книжками та спецодягом. Упаковка товару має бути виготовлена таким способом, який дозволяє за певних умов забезпечити збереження його споживчих властивостей безпечність під час зберігання та транспортування, повинна мати обов’язкове маркування.

7

Кабачки

03220000-9

кг

300,00

Кабачки повинні бути свіжими, здоровими, чистими, не в’ялими, без будь-яких пошкоджень, достатньої зрілості. Запах притаманний спілим кабачкам. Урожаю 2021 року.  Плоди з забарвленням відповідно до сорту, але не перезрілі, щільні, тверді. Не допускаються плоди з ознаками захворювань: цвілі, гнилі. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Всі кабачки партії повинні бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту.        

     Повинен заготовлюватися і постачатися відповідно до вимог ДСТУ, ТУУ або ТУ або інших вимог діючого санітарного законодавства України, не містити у складі ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При цьому, якість товару повинна відповідати діючим ДСТУ, ТУУ, ТУ та/або іншим нормативним документам. Товар повинен доставлятися спеціалізованим автотранспортом, розвантажувальні роботи виконуються фахівцями, які забезпеченні особовими медичними книжками та спецодягом. Упаковка товару має бути виготовлена таким способом, який дозволяє за певних умов забезпечити збереження його споживчих властивостей безпечність під час зберігання та транспортування, повинна мати обов’язкове маркування.

8

Баклажани

03220000-9

кг

300,00

Баклажани повинні бути свіжими, здоровими, чистими, не в’ялими, без будь-яких пошкоджень, достатньої зрілості. Запах притаманний спілим баклажанам. Урожаю 2021 року.  Плоди з забарвленням відповідно до сорту, але не перезрілі, щільні, тверді. Не допускаються плоди з ознаками захворювань: цвілі, гнилі. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Всі баклажани партії повинні бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту.        

     Повинен заготовлюватися і постачатися відповідно до вимог ДСТУ, ТУУ або ТУ або інших вимог діючого санітарного законодавства України, не містити у складі ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При цьому, якість товару повинна відповідати діючим ДСТУ, ТУУ, ТУ та/або іншим нормативним документам. Товар повинен доставлятися спеціалізованим автотранспортом, розвантажувальні роботи виконуються фахівцями, які забезпеченні особовими медичними книжками та спецодягом. Упаковка товару має бути виготовлена таким способом, який дозволяє за певних умов забезпечити збереження його споживчих властивостей безпечність під час зберігання та транспортування, повинна мати обов’язкове маркування.

9

Перець солодкий

03220000-9

кг

300,00

Перець солодкий повинен бути свіжими, здоровими, чистими, не в’ялими, без будь-яких пошкоджень, достатньої зрілості. Запах притаманний спілому солодкому перцю. Урожаю 2021 року.  Плоди з забарвленням відповідно до сорту, але не перезрілі, щільні, тверді. Не допускаються плоди з ознаками захворювань: цвілі, гнилі. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Весь солодкий перець партії повинні бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту.        

     Повинен заготовлюватися і постачатися відповідно до вимог ДСТУ, ТУУ або ТУ або інших вимог діючого санітарного законодавства України, не містити у складі ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При цьому, якість товару повинна відповідати діючим ДСТУ, ТУУ, ТУ та/або іншим нормативним документам. Товар повинен доставлятися спеціалізованим автотранспортом, розвантажувальні роботи виконуються фахівцями, які забезпеченні особовими медичними книжками та спецодягом. Упаковка товару має бути виготовлена таким способом, який дозволяє за певних умов забезпечити збереження його споживчих властивостей безпечність під час зберігання та транспортування, повинна мати обов’язкове маркування.

Популярні розділи та сервіси