Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета «Повсякденні набори сухих продуктів»

НАЗАД
30 липня 2021 08:03

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - технічні вимоги до предмета закупівлі

( додається Учасником до тендерної пропозиції)

1. Строки постачання: до 01.12.2021 року.

2. При виявленні Замовником дефектів чи будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам.

3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням  податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

Найменування товару

Код ДК 021:2015

Місце поставки

Одиниця виміру

Кількість

Повсякденні набори сухих продуктів (варіант №1)

15890000-3

с. Гриценкове, Сумський р-н, Сумська область, 40030

комплект

1400

Повсякденні набори сухих продуктів (варіант №2)

1300

Повсякденні набори сухих продуктів (варіант №3)

1300

Товар – ПОВСЯКДЕННИЙ НАБІР СУХИХ ПРОДУКТІВ (Норма №10, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 №426).

Пакування і тара. Повсякденний набір сухих продуктів (комплект), що складається із сніданку, обіду та вечері повинен бути запакований в рукави або пакети з поліетиленової плівки марки М або з матеріалу аналогічної якості вітчизняного виробництва згідно із нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами. Запаковані комплекти пакуються в ящики з тришарового або п’ятишарового гофрованого картону.

Маркування. Маркування виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, в доступній для сприймання формі.

Маркування наборів та раціонів наноситься на одну з бокових сторін фарбою, що не змивається і не має запаху, за допомогою трафарету або наклеювання ярлика, який повинен бути стійким до перепаду температур та забезпечувати стійкість маркування під час транспортування, відвантаження та зберігання. На пакетах або рукавах вказується склад кожного з раціонів.

Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 75% від загального терміну зберігання з дати поставки на склад Замовника. Загальний термін зберігання продукції повинен складати не менше 24 місяців (варіант №3 не менше 18 місяців).

Ціни на товар повинні включати у себе всі види платежів, зборів та податків, витрати пов'язані з поставкою даного товару (зокрема послуги з маркування, пакування, транспортування, розвантажувально – навантажувальні роботи тощо).

Доставка товару проводиться транспортом Учасника - переможця та за його рахунок.

Разом з Товаром Продавець передає Покупцеві документи, що засвідчують якість та загальну безпечність Товару.

Розподіл продуктів харчування за прийомами їжі

Норми № 10 – повсякденного набору сухих продуктів (варіант №1)

Найменування

Одиниця виміру

Сніданок

Обід

Вечеря

Всього, штук/грам

Галети з борошна пшеничного
1 сорту

пачка/грам

2/100

2/100

2/100

6/300

Консерви м’ясо-рослинні (каша рисова з яловичиною)

банка (євро)/ грам

 

1/325

 

 

 

 

2/650

Консерви м’ясо-рослинні (каша перлова зі свининою)

 

 

1/325

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)

банка (євро)/ грам

 

1/325

 

1/325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)

банка (євро)/ грам

1/100

 

 

1/100

Мед   натуральний

стік/грам

 

 

2/40

2/40

Кава розчинна

стік/грам

1/2

 

 

1/2

Чай чорний натуральний

пакетик/ грам

 

1/2

1/2

2/4

Цукор     

грам

30

30

30

90

Серветки гігієнічні вологі

шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

Серветки паперові*

шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

ВСЬОГО

 

563

463

503

1529

Норми № 10 – повсякденного набору сухих продуктів (варіант №2)

Найменування

Одиниця виміру

Сніданок

Обід

Вечеря

Всього, штук/грам

Галети з борошна пшеничного
1 сорту

пачка/грам

2/100

2/100

2/100

6/300

Консерви м’ясо-рослинні (каша гречана з яловичиною)

банка (євро)/ грам

1/325

 

 

2/650

Консерви м’ясо-рослинні (каша ячна зі свининою)

 

 

1/325

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)

банка (євро)/грам

 

1/325

 

1/325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)

банка (євро)/ грам

1/100

 

 

1/100

Мед   натуральний

стік/грам

 

 

2/40

2/40

Кава розчинна

стік/грам

1/2

 

 

1/2

Чай чорний натуральний

пакетик/ грам

 

1/2

1/2

2/4

Цукор

грам

30

30

30

90

Серветки гігієнічні вологі

шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

Серветки паперові*

шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

ВСЬОГО

 

563

463

503

1529

Норми № 10 – повсякденного набору сухих продуктів (варіант №3)

Найменування

Одиниця виміру

Сніданок

Обід

Вечеря

Всього, штук/грам

Галети з борошна пшеничного
1 сорту

пачка/грам

2/100

2/100

2/100

6/300

Консерви м’ясо-рослинні (каша горохова зі свининою)

банка (євро)/ грам

1/325

 

 

2/650

Консерви м’ясо-рослинні (каша пшоняна зі свининою)

 

 

1/325

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)

банка (євро)/ грам

 

1/325

 

1/325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)

банка (євро)/грам

1/100

 

 

1/100

Мед   натуральний

стік/грам

 

 

2/40

2/40

Кава розчинна

стік/грам

1/2

 

 

1/2

Чай чорний натуральний

пакетик/ грам

 

1/2

1/2

2/4

Цукор

грам

30

30

30

90

Серветки гігієнічні вологі

шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

Серветки паперові*

шт./грам

1/3

1/3

1/3

3/9

ВСЬОГО

 

563

463

503

1529

* Серветка паперова повинна бути герметично запаяна у плівку, що дозволена до застосування у встановленому порядку.

ДОДАТОК 2

до тендерної документації 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - технічні вимоги до предмета закупівлі

(додається Учасником до тендерної пропозиції)

1. Строки постачання: до 01.12.2021 року.

2. Місце поставки товару: село Гриценкове, Сумський район, Сумська область, Україна, 40030.

3. При виявленні Замовником дефектів чи будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам.

4. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням  податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

№ з/п

Найменування товару

Код ДК 021:2015

Од. виміру

Кількість

Технічні характеристики

1

Сухий корм (для собак)

15710000-8

кг

4560,00

Товар. Сухий корм для дорослих активних (службових) собак. Повинен містити в своєму складі: жирів не менше 13%, клітковини не більше 3%, вітаміну А не більше 24 150 МО/кг, вітаміну D (D3) не менше 1400 МО/кг, вітаміну Е не менше 115 мг/кг, протеїни не менше 27%, дана інформація має бути підтверджена учасником у складі пропозицї декларацією виробника та реєстраційним посвідченням з додатком 1 (текстовою інформацією).

Пакування і тара. Сухий корм повинен бути запакований в мішки ємкістю до 30 кг з матеріалу, що забезпечить зберігання товару в умовах підвищення вологості повітря.

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію: назва товару, назва та адреса підприємства-виробника, вага, склад, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. У маркуванні повинно бути зазначено рекомендовані виробником норми годівлі собак у залежності від їх активності та ваги.

Строк придатності товару. Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника. Термін зберігання товару повинен бути не менше 18 місяців.

При поставці, товар повинен супроводжуватися документом, що підтверджує якість пропонованого товару (відповідно до норм чинного законодавства- декларація виробника або посвідчення про якість надається у складі пропозиції).

ДОДАТОК 2

до тендерної документації 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - технічні вимоги до предмета закупівлі

( додається Учасником до тендерної пропозиції)

1. Строки постачання: до 01.12.2021 року.

2. Місце поставки товару: село Гриценкове, Сумський район, Сумська область, Україна, 40030.

3. При виявленні Замовником дефектів чи будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам.

4. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням  податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

№ з/п

Найменування товару

Код ДК 021:2015

Од. виміру

Кількість

Технічні характеристики

1

Вода питна бутильована негазована 6 літрів

41110000-3

літри

33000,00

Товар. Вода питна бутильована негазована 6,0 літрів повинна відповідати ТУ. Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції, Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Пакування і тара. Вода питна бутильована негазована 6,0 літрів повинна бути розлита у пляшки з кришкою, що герметично закривається ємкістю 6,0 літрів дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію.

Строк придатності. Вода питна бутильована негазована 6,0 літрів повинна становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад замовника.

ДОДАТОК  2

до тендерної документації 

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - технічні вимоги до предмета закупівлі

( додається Учасником до тендерної пропозиції)

1. Строки постачання: до 01.12.2021 року.

2. При виявленні Замовником дефектів чи будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам.

3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням  податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

Найменування товару

Код ДК 021:2015

Місце поставки

Одиниця виміру

 

Кількість

М’ясні блоки зі свинини

15110000-2

с. Гриценкове, Сумський р-н, Сумська область, 40030

 

 

кілограми

 

 

1840

Товар. М’ясні блоки зі свинини – блоки заморожені із знежилованого м’яса свинини нежирні (маса шматків – не менше 200 г), повинні відповідати вимогам ДСТУ 46.019-2002 «Блоки із м’яса та субпродуктів заморожені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Пакування і тара. М’ясні блоки повинні бути запаковані в ящики вагою нетто не більше 25 кг виготовленими із матеріалів дозволених до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України і контакту з харчовими продуктами.

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію.

Строк придатності. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 85 % від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника.

Ціни на товар повинні включати у себе всі види платежів, зборів та податків, витрати пов'язані з поставкою даного товару (зокрема послуги з маркування, пакування, транспортування, розвантажувально – навантажувальні роботи тощо).

Доставка товару проводиться транспортом Учасника - переможця та за його рахунок.

Разом з Товаром Продавець передає Покупцеві документи, що засвідчують якість та загальну безпечність Товару.

 

 

 

 

ДОДАТОК 2

до тендерної документації 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - технічні вимоги до предмета закупівлі

( додається Учасником до тендерної пропозиції)

1. Строки постачання: до 01.12.2021 року.

2. При виявленні Замовником дефектів чи будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам.

3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням  податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

Найменування товару

Код ДК 021:2015

Місце поставки

Одиниця виміру

Кількість

Свинина заморожена першої-екстра категорії (пів туші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру)

15110000-2

с. Гриценкове, Сумський р-н, Сумська область, 40030

кілограми

1300

Товар. Свинина заморожена першої-екстра категорії (пів туші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру), повинні відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Маркування. Маркування повинно відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови».

Строк придатності. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 85 % від загального терміну його зберігання при температурі мінус 18 °C.

Ціни на товар повинні включати у себе всі види платежів, зборів та податків, витрати пов'язані з поставкою даного товару (зокрема послуги з маркування, пакування, транспортування, розвантажувально – навантажувальні роботи тощо).

Доставка товару проводиться транспортом Учасника - переможця та за його рахунок.

Разом з Товаром Продавець передає Покупцеві документи, що засвідчують якість та загальну безпечність Товару.

Популярні розділи та сервіси