Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Овочі, фрукти та горіхи»

НАЗАД
10 червня 2024 12:06

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

 

Закупівля за кодом ДК 021: 2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Морква ранніх сортів, Буряк столовий ранніх сортів).

З метою якісного та безперебійного забезпечення продовольством персоналу 18 загону морської охорони в межах встановлених норм забезпечення, військовій частині 1560 необхідно здійснити закупівлю Моркву ранніх сортів, Буряк столовий ранніх сортів. Було прийняте рішення про проведення закупівлі.

Військовою частиною 1560 Регіонального морського управління  Державної прикордонної служби України, що розташована за адресою м. Ізмаїл, відповідно до постанови КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178, було оголошено  про проведення відкритих торгів з особливостями UA-2024-06-05-005810-a.

 Очікувана вартість предмета закупівлі : 60 100,00 грн. з ПДВ (згідно моніторингу).

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Морква ранніх сортів

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

Товар. Повинна відповідати вимогам ДСТУ 286-91, а також  Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Морква ранніх сортів, вирощена в природних умовах, коренеплоди свіжі, цілі, здорові, сухі, колір та форма відповідає ботанічному сорту. Без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Врожаю 2024 року.

Морква свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто моркви у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути морква одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 286-91. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником

Строк придатності товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад замовника.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Морква ранніх сортів

кг

1400,00

 

 

Буряк столовий ранніх сортів

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ 7033:2009, а також  Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Буряк столовий молодий. Коренеплоди цілі, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, обрізані врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. не пошкоджені шкідниками. Вагою не менше 150 гр. Врожаю 2024 року. На кожну партію надається протокол досліджень на вміст нітратів та інших шкідливих речовин.

Буряк столовий свіжий повинен бути розфасований в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто буряка у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинен бути буряк одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7033:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Строк придатності товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад замовника.

 

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

1

Буряк столовий ранніх сортів

кг

650,00

 

Популярні розділи та сервіси