Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Овочі, фрукти та горіхи»

НАЗАД
10 червня 2024 12:04

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

 

Закупівля за кодом ДК 021: 2015 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234).

З метою якісного та безперебійного забезпечення продовольством персоналу 18 загону морської охорони в межах встановлених норм забезпечення, військовій частині 1560 необхідно здійснити закупівлю Цибулі ріпчастої свіжої, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234. Було прийняте рішення про проведення закупівлі.

Військовою частиною 1560 Регіонального морського управління  Державної прикордонної служби України, що розташована за адресою м. Ізмаїл, відповідно до постанови КМУ від 14 вересня 2020 р. № 822, було оголошено  Запит (ціни) пропозицій UA-2024-06-05-004949-a.

 Очікувана вартість предмета закупівлі : 19 200,00 грн. з ПДВ (згідно моніторингу).

 

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Цибуля ріпчаста

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

Товар. Повинна відповідати вимогам ДСТУ 3234-95, а також  Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Зовнішній вигляд – цибулини дозрілі, здорові, чисті, цілі, непророслі, відповідної для ботанічного сорту форми та забарвлення, з сухим зовнішнім цибулинням, висушеною шийкою не більше 2 см. Не допускається наявність цибулин гнилих, запарених, підморожених, пошкоджених хворобами, сільськогосподарськими шкідниками та з механічними пошкодженнями. Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром не менше 5-6 см.

Цибуля ріпчаста свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки (сітки). Вага нетто цибулі у мішку (сітці) повинна бути 15-25 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути цибуля одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3234-95. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Строк придатності товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад замовника.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Цибуля ріпчаста

кг

800,00

Популярні розділи та сервіси