Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості»

НАЗАД
17 травня 2024 10:09

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710

«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Замовник:

1.1. Найменування: Військова частина 2253.

1.2. Місце знаходження: м. Чернігів, вул. Квітнева, 3-В, 14026.

1.3. Код за ЄДРПОУ: 14321765

1.4. Категорія: Правоохоронний орган

2. Номер в Prozorro –  UA-2024-05-15-000133-a

3. Здійснення закупівлі: із застосуванням процедури Відкриті торги з урахуванням «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами) та Закону України «Про публічні закупівлі».

Дана закупівля проводиться на підставі абзацу 2 пункту 11-2 Особливостей, у разі коли закупівля з використанням електронного каталогу шляхом запиту пропозицій постачальників не відбулася, замовник здійснює закупівлю шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями, не збільшуючи при цьому очікувану вартість закупівлі. Враховуючи, що закупівлі шляхом   запиту  пропозицій  через  електронний каталог № UA-2024-04-23-011456-a та № UA-2024-04-26-008159-a не відбулася по причині: не було подано жодної пропозиції.

4. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником – «Крупа - пшоно шліфоване» за кодом ДК 021:2015 - 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості» в кількості 8 000,0 кг. на загальну суму 112 000,00 грн. (Сто дванадцять тисяч грн. 00 коп.) з врахуванням ПДВ, а саме:

№ з/п

Найменування продукту

Відповідно до пункту 14 Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 11.06.2020 №1082 код ДК 021:2015:

Од. виміру

Загальна кількість

1.

«Крупа - пшоно шліфоване»

15613000-8 «Продукція із зерна зернових культур»

кг

8000,00

ВСЬОГО

8000,00

5. Джерело фінансування: Державний бюджет України – загальний фонд.

6. Очікувана вартість закупівлі: Під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі враховувалась,  затверджений наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України «Примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020  № 275 (зі змінами) та наказом АДПСУ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівлі» від 09.09.2019 року №480-АГ (зі змінами)

Відповідно до «Звіту про результати підсумкового моніторингу» від 12.04.2024 року, використовувалась методика -  метод порівняння ринкових цін на товари/послуги (очікувана вартість).

Проаналізовано інформацію про ціни відповідно письмових запитів цінових пропозицій, наданих суб’єктами господарювання, а саме: ТОВ «Азимут Трейд» ЄДРПОУ 34986223;  ТОВ  «Надія» ЄДРПОУ 21250634;  ТОВ «ТЕТРА АГРОТРЕЙД» ЄДРПОУ 44546022.

 Враховуючи надані цінові пропозиції та лист про погодження закупівлі від АДПСУ №06.1.2/25550-24-Вих від 22.04.2024 року, щодо потреби, доцільності, кількості крупи пшоняної за рекомендованою ціною, що визначена відділом експертизи аналізу та моніторингу у сфері закупівель АДПСУ №06.1.2/117429-24-Вн від 19.04.2024, а саме: за ціною за одиницю товару 14,00 грн з врахуванням ПДВ.

7. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Крупа - пшоно шліфоване

 Крупа - пшоно шліфоване сорт вищий, що відповідає (ДСТУ _____ ; ТУ У ___ ).

Пакування і тара. Крупа пшоно шліфоване повинно бути розфасовано вагою нетто від 25 до 50 кг у мішки з поліпропілену вітчизняного виробництва згідно із чинною нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами. 

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію.

Термін придатності. Придатності товару повинен становити не менше 80 % від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника.

Популярні розділи та сервіси