Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Будівельні прути, стрижні, дроти та профілі. Труба профільна 60*40*3»

НАЗАД
30 квiтня 2024 12:31

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості оголошеної процедури закупівлі (переговорна процедура)

 за кодом ДК 021-2015 (CPV) 44330000-2 Будівельні прути, стрижні, дроти та профілі

Труба профільна 60*40*3

 (відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1495, м. Житомир, 10025; код за ЄДРПОУ – 14321914; категорія замовника – замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником код ДК 021:2015Труба профільна 60*40*3

Код за ДК 021:2015 – 44330000-2 Будівельні прути, стрижні, дроти та профілі

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-25-004872-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ п/п

Найменування товару

Якісні характеристики товару

Одиниці виміру

К-ть

1

Труба профільна 60*40*3

Товщина, мм -3

Ширина, мм - 60

Висота, мм – 40

Довжина, м – від 6

Покриття - без покриття

Марка сталі - S235

Тип труби - зварна

Вид прямокутна

Стандарт: ДСТУ 8940:2019

пог.м.

2364

Місце поставки товару : Житомирська обл., н.п. Овруч – 1 182 пог.м

                                            Житомирська обл., н.п. Словечне – 1 182 пог.м

У разі коли оприлюднення в електронній системі закупівель інформації про місцезнаходження замовника та/або місцезнаходження постачальника (виконавця робіт, надавача послуг), та/або місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг (оприлюднення якої передбачено Законом та/або Особливостями) несе загрозу безпеці замовника та/або постачальника, така інформація може зазначатися як назва населеного пункту місцезнаходження замовника та/або місцезнаходження постачальника (виконавця робіт, надавача послуг), та/або назва населеного пункту, в який здійснюється доставка товару (в якому виконуються роботи чи надаються послуги).

1.Товар, що постачається повинен мати необхідні документи (Паспорт відповідності/сертифікат якості на товар чи інший документ), що підтверджують відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, відповідати державним стандартам України. повинні бути оформлені відповідно до вимог законодавства України.

2. Товар перевіряється по кількості, згідно супроводжуючих документів (товарно- транспортна накладна, видаткова накладна, рахунок - фактура). Учасник повинен замінити неякісний товар з прихованими недоліками протягом 3 робочих днів з моменту одержання претензії від Замовника. У разі невідповідності товару, що передається Замовнику, за кількістю та/або якістю замовлення, та/або сертифікатам чи іншій відповідній документації, товар не приймається Замовником.

3. Товар має поставлятися в упаковках і бути укомплектованим україномовними інструкціями про використання та зберігання. Товар (упаковка) повинен містити маркування відповідно до стандартів виробника, яке надає змогу: ідентифікувати товар, виробника, його походження, дату виробництва 2023- 2024 року. Товар повинен бути новим.

4. Ціна пропозиції (товару) включає в себе всі супутні витрати учасника, пов’язані з даною закупівлею (тара та упаковка, транспортування (доставка), завантаження та розвантаження товару (на склад) Замовника, страхування, сплату податків, митних зборів тощо).

5. При здійсненні Учасником будь-яких заходів, пов’язаних з виконанням своїх обов’язків з постачання Замовнику зазначеного в даній тендерній документації предмета закупівлі, повинні застосовуватися заходи щодо захисту навколишнього середовища, передбачені законодавством України та/або міжнародним законодавством для даного типу предмету закупівлі. Учасник повинен надати  лист або інший документ, підтверджуючий, що товар є екологічно безпечними (інформація надається в довільній формі).

Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним та кількісним характеристики предмета закупівлі учасник має надати в складі тендерної пропозиції:

1. документи, які свідчать про наявність документального підтвердження того, що Учасник процедури закупівлі має відповідні документи які підтверджують те, що він є (являється) виробником товару або його офіційним представником, дилером, дистриб’ютором:

1.1. наявність документального підтвердження того, що Учасник процедури закупівлі є (являється) виробником товару (прописати в довільній формі або надати інший документ підтверджуючий статус виробника товару).

1.2. якщо Учасник процедури закупівлі являється представником, дилером або дистриб’ютором він повинен надати оригінал або копію укладеного договору/дилерського сертифікату/довіреність/дистриб’юторського листа від виробника товару на території України тощо.

2. наявність документального підтвердження на продукцію (товар), який пропонується постачати.

2.1. Паспорт якості/сертифікат якості.

   В разі, якщо Учасник відповідно до норм чинного законодавства не зобов’язаний складати будь-який із документів, такий Учасник надає лист-роз’яснення в довільній формі, в якому зазначає законодавчі підстави ненадання документів. Учасник надає ті документи, що передбачені для нього законодавством.

У разі, якщо в тендерній документації міститься посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника − читати "або еквівалент". Технічні характеристики еквіваленту не повинні бути гіршими, ніж заявлені у Додатку 1 «Технічна специфікація» до тендерної документації.

Еквівалент – товар, який є рівнозначний, рівноцінний іншому товару за своїми характеристиками; еквіваленти можуть бути взаємозамінними при досягненні того ж самого або кращого результату.

5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення предмета закупівлі відповідає розрахунку видатків відповідно до довідки про зміни до кошторису від 12.02.2024 № 580.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом ринку, шляхом надсилання запитів комерційних пропозицій, аналізу наданої від постачальників інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 (зі змінами), наказу Адміністрації Державної  прикордонної  служби  України  від  09.09.2019  № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель»(зі змінами).

Популярні розділи та сервіси