Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості»

НАЗАД
29 квiтня 2024 09:39

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

 

Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.

Код ЄДРПОУ:14321736

Назва предмета закупівлі: Пшоно, крупа пшенична, крупа ячнева, крупа перлова, крупа кукурудзяна.

Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024- 04-22-010520-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: в Черкаська обл. м. Золотоноша.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 827 250 ,00 грн.

 

Назва предмета закупівлі:

Пшоно, крупа пшенична, крупа ячнева, крупа перлова, крупа кукурудзяна

Код ДК 021:2015:

15610000-7 «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості»

 

№ з/п

Найменування товару

Якісні характеристики предмета закупівлі

Од.

вим.

Кіль-

кість

1

Пшоно

1. Крупа пшоняна шліфована, сорт вищий, 1 кг повинна відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні показники крупи: колір – жовтий, запах – властивий пшону, не затхлий, вологість – не більше 14 %, наявність пошкоджених та битих ядер – не більше 1,0.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

2. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням: - найменування та адреси підприємства-виробника; - назви крупи; - кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - інформації про харчову цінність продукту; - номеру партії виробництва; - маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

3. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

кг

15000,00

2

Крупа пшенична 

1. Крупа пшенична Полтавська, помел №3 (середній), 1 кг повинна відповідати ДСТУ 7699:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.  Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

2. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням: - найменування та адреси підприємства-виробника; - назви крупи; - кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - інформації про харчову цінність продукту; - номеру партії виробництва; - маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

3. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15000,00

3

Крупа ячнева

1. Крупа ячна №3, 1 кг повинна відповідати ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється. На тарі, на ярлику чи етикетці зазначається інформація, визначена ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності..

кг

15000,00

4

Крупа перлова

1. Крупа перлова №2, 1 кг повинна відповідати ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється. На тарі, ярлику чи етикетці зазначається інформація, визначена ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

15000,00

5

Крупа кукурудзяна

1. Крупа кукурудзяна, шліфована №4, 1 кг повинна відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні показники крупи: колір – жовтий, запах – властивий крупі, не затхлий, вологість – не більше 15 %).

2. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням: - найменування та адреси підприємства-виробника; - назви крупи; - кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - інформації про харчову цінність продукту; - номеру партії виробництва; - маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. 4. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

кг

15000,00

 

За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція не підлягає прийманню замовником.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР(зі змінами), «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18 травня 2017р. № 2042-VIII(зі змінами), «Про ветеринарну медицину» від 25.06.1992р. №2498-XII(зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. №4004-ХІІ(зі змінами), «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018р. № 2639-VIII(зі змінами), «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991р. № 1023-XII(зі змінами), наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997р. № 363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні»(зі змінами), санітарно-гігієнічним вимогам на виробництві згідно з законодавством України, іншим вимогам законодавства що регулює основні вимоги щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.

Популярні розділи та сервіси