Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

НАЗАД
22 квiтня 2024 14:30

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

 

 

Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.

Код ЄДРПОУ:14321736

Назва предмета закупівлі: Булочка з борошна пшеничного першого ґатунку 

Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-12-006202-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: в межах Хмельницької області.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 400 000 ,00 грн.

 

Назва предмета закупівлі:

Булочка з борошна пшеничного першого ґатунку 

 

Код ДК 021:2015:

15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

 

 

№ з/п

Найменування товару

Якісні характеристики предмета закупівлі

Од.

вим.

Кіль-

кість

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Булочка з борошна пшеничного першого ґатунку 

Булочка з борошна пшеничного першого ґатунку  повинна відповідати ДСТУ 4587:2006, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника (якісним посвідченням)/експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначенням відповідного ДСТУ (ГСТУ). За заявкою Покупця допускається постачання товару з наповнювачем.

Вага готового виробу 0,07 кг.

Зовнішній вигляд: відповідати виду виробу.

Поверхня: без забруднень.

Колір: світло-жовтий, без підгорілості.

Стан м’якіша: пропечений, не вологий на дотик, з piвномірною пористiстю, без слідів непромiсу й ущiльнення м'якушки.

Смак: без стороннього присмаку.

Запах: характерний даному виду виробу, без сторонніх запахів.

Булочка повинна бути упакована герметично, поштучно, з вказаними датою виготовлення та даними про виробника. Упаковка товару повинна відповідати діючим державним стандартам і правилам, забезпечувати захист і зберігання товару від пошкодження під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

Кожну партію супроводжують відповідним документом, що підтверджує якість товару :декларація виробника та/або посвідчення про якість (якісне посвідчення).

На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80 відсотків з дати передачі товару Покупцю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10000

               

 

За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція не підлягає прийманню замовником.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР(зі змінами), «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18 травня 2017р. № 2042-VIII(зі змінами), «Про ветеринарну медицину» від 25.06.1992р. №2498-XII(зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. №4004-ХІІ(зі змінами), «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018р. № 2639-VIII(зі змінами), «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991р. № 1023-XII(зі змінами), наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997р. № 363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні»(зі змінами), санітарно-гігієнічним вимогам на виробництві згідно з законодавством України, іншим вимогам законодавства що регулює основні вимоги щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.

Товар неякісний, протермінований, або з іншими порушеннями, що можуть впливати на якість та безпечність харчового продукту, підлягає поверненню з складанням актів та обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник, про що учасником у складі пропозиції надається лист-гарантія.

Популярні розділи та сервіси