Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сосиски вищого сорту»

НАЗАД
25 березня 2024 12:21

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі мясопродукти (Сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб його категорія:

Найменування:

ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 1492

Код ЄДРПОУ:

14321475

Категорія:

Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): за кодом за ДК 021:2015 код 15130000-8 Мясопродукти (Сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005)

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-03-21-001618-а

Очікувана вартість предмета закупівлі: 87 477,00 грн.

Обґрунтування очікуваної вартості: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено загальнодоступною інформацією щодо цін та асортименту товарів, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках, дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань, офіційних статистичних видань, в тому числі іноземних, тощо). Інформацію, отриману шляхом проведення запиту потенційним постачальникам щодо ціни та наявності відповідного товару, згідно примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: за пунктом 3 розділу ІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 87 477,00 грн згідно з кошторису на 2024 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Назва предмета закупівлі

М’ясопродукти (Сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005)

Код ДК 021:2015

15130000-8

Назва товару номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

- (за кодом за ДК 021:2015 код 15130000-8 М’ясопродукти (Сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005)

Кількість поставки товару

780,00 кг

Місце поставки товару

Україна, Київська обл., м. Бориспіль, ОКПП «Київ» 08307.

Строк поставки товару

Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Покупця. Постачальник повинен протягом чотирьох робочих діб з дня отримання заявки від Покупця поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Технічні характеристики товару

1. Сосиски вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Сосиски повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці діаметром від 14 до 32 мм і довжиною до 14 см та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг.

Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України.

Транспортне пакування – ящики (коробки) або інша тара, що забезпечує збереження товару під час транспортування, відвантаження, зберігання.

3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування.

Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація:

назва продукції;

кількість (кг);

дата виготовлення та кінцева дата споживання; - позначення нормативно-технічного документа.

4. Термін придатності сосисок в день їх постачання на склад замовника повинен становити не менше 9 діб.

Додаткові вимоги:

1. Постачальник гарантує якість товару, згідно санітарно-технічних вимог, яка повинна відповідати найвищому рівню технологій і стандартів, існуючих в країні виробника на аналогічний товар та підтверджує її відповідними документами (якісне посвідчення, декларація виробника, висновки, тощо).

2. Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника протягом дії договору.

Популярні розділи та сервіси