Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Яйця»

НАЗАД
25 березня 2024 09:33

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування

предмета закупівлі

із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Яйце куряче С1

за кодом ДК 021:2015 – 03140000-4 «Продукція тваринництва та супутня продукція»

(деталізований код ДК 021:2015 – 03142500-3

– «Яйця»)

Відкриті торги з Особливостями

UA-2024-03-11-004881-a

614 250 грн.

з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

1. Терміни придатності товару повинні становити не менше 80% від загального терміну його зберігання визначеного виду товару з дня постачання його на склад Покупця.

2. Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

3. Транспортні засоби, якими буде здійснюватися доставка, мають бути у відповідному належному технічному стані, згідно вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. № 363, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20.02.1998 р. №128/2568.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, безпечність товару та ін.

5. Товар та його пакування повинно відповідати діючим державним стандартам (ДСТУ), які діють на момент проведення процедури закупівлі.

Також у складі пропозиції учасником повинні бути завантажені наступні документи:

- скан-копію (ї) оригіналу (ів) договору (ів), дійсного на момент подання пропозиції, на проведення дезінфекції автотранспорту, що буде задіяний учасником для доставки продукції, яка є предметом закупівлі, та скан-копії оригіналів актів виконаних робіт за останній повний місяць відносно кінцевої дати подання пропозиції;

- скан-копії оригіналів особових медичних книжок персоналу Учасника з вчасним проходженням, з обов’язковою відміткою про проходження медичного обстеження, що завірена печаткою медичного закладу, в книжках повинно бути зазначено, що даний персонал працює у учасника або у перевізника (водії), а саме працівників що мають безпосередній контакт з продуктами харчування (водій, вантажник);

- учасник повинен надати підтвердження наявності експлуатаційного дозволу (скан-копія оригіналу), який дозволяє йому як оператору ринку займатися відповідною господарською діяльністю, що пов’язана з виробництвом харчових продуктів тваринного походження на його потужностях відповідно до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

- протокол випробувань або експертний висновок на запропонований товар. Документ має бути виданий на ім’я Учасника акредитованою лабораторією (з підтвердженням акредитації) не раніше 2024 року;

6. Яйце куряче 1 сорту має відповідати вимогам ДСТУ 5028:2008 «Яйця курячі харчові. Технічні умови.», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів, мають бути:

- Шкарлупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів посліду чи крові. Дозволено поодинокі цятки, плями або смуги від транспортної стрічки площею не більше ніж 1/8 поверхні;

- Білок чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок;

- Жовток ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, може злегка рухптися під час обертання яйця, без кров'яних плям або смужок;

- Запах та смак природній, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху.

6.1. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 5028:2008 «Яйця курячі харчові. Технічні умови.». Товар повинен бути запакований в картонні ящики в кількості 360 шт згідно з чинною нормативною документацією, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

7. Термін поставки товару у відповідності до наданих заявок, але не пізніше 31.12.2024 року.

Популярні розділи та сервіси