Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сосиски вищого сорту»

НАЗАД
25 березня 2024 08:43

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування

предмета закупівлі

із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

М'ясопродукти

за кодом ДК 021:2015 – 15130000-8 «М'ясопродукти»

(детальний код ДК 15131120-2)

(Сосиски вищого сорту)

Відкриті торги з Особливостями

UA-2024-02-23-011052-a

Лот № 1

1 080 000 грн.

з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

1.Терміни придатності товару повинні становити не менше 80% від загального терміну його зберігання визначеного виду товару з дня постачання його на склад Покупця.

2.Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

3.Транспортні засоби, якими буде здійснюватися доставка, мають бути у відповідному належному технічному стані, згідно вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. № 363, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20.02.1998 р. №128/2568.

4.Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, безпечність товару та ін.

5. Товар та його пакування повинно відповідати діючим державним стандартам (ДСТУ), які діють на момент проведення процедури закупівлі.

Також у складі пропозиції учасником повинні бути завантажені наступні документи:

- скан-копію оригіналу договору, дійсного на момент подання пропозиції, на дезінфекцію, дезінсекцію, дератизацію складських приміщень та скан-копії оригіналів актів виконаних робіт за останній повний місяць відносно кінцевої дати подання пропозиції;

- скан-копію (ї) оригіналу (ів) договору (ів), дійсного на момент подання пропозиції, на проведення дезінфекції автотранспорту, що буде задіяний учасником для доставки продукції, яка є предметом закупівлі, та скан-копії оригіналів актів виконаних робіт за останній повний місяць відносно кінцевої дати подання пропозиції;

- скан-копії оригіналів особових медичних книжок персоналу Учасника з вчасним проходженням, з обов’язковою відміткою про проходження медичного обстеження, що завірена печаткою медичного закладу, в книжках повинно бути зазначено, що даний персонал працює у учасника або у перевізника (водії), а саме працівників що мають безпосередній контакт з продуктами харчування (водій, вантажник);

- копію рішення (витяг, лист) компетентного органу про державну реєстрацію потужностей оператору ринку – власних або орендованих Учасника, що використовуються у виробництві та /або обігу харчових продуктів;

- учасник повинен надати підтвердження наявності експлуатаційного дозволу Виробника (скан-копія оригіналу), який дозволяє йому як оператору ринку займатися відповідною господарською діяльністю, що пов’язана з виробництвом харчових продуктів тваринного походження на його потужностях відповідно до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

- протокол випробувань або експертний висновок на запропонований товар. Документ має бути виданий на ім’я Учасника акредитованою лабораторією (з підтвердженням акредитації) не раніше 2024 року;

- оригінал дійсного сертифікату на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 виданий на ім’я Учасника органом сертифікації, акредитованим Національним агентством з акредитації України та оригінал дійсного сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, який відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, ITD) виданий на ім’я Учасника органом сертифікації, акредитованим Національним агентством з акредитації України;

- учасник повинен надати документи, виданні не раніше річної давнини відносно кінцевої дати подання пропозиції, що засвідчують проходження калібрування (свідоцтво/сертифікат калібрування) засобів підтримання температурного режиму в транспортних засобах які будуть використовуватись для виконання договору, з уповноваженим на те органом та копію атестату про акредитацію, виданий Національним агентством з акредитації України, органу сертифікації, який видав вказаний документ про калібрування, згідно ЗУ № 1314-VII від 03.07.2019 «Про метрологію та метрологічну діяльність».

6. Сосиски вищого сорту мають відповідати вимогам ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів:

- сосиски повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці діаметром від 14 до 32 мм і довжиною до 14 см та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під

вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг.

Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України.

Продукція не повинна містити ГМО (підтвердити документально висновком/актом чи іншим документом наданим уповноваженою на те лабораторією, у складі тендерної пропозиції.
Транспортне пакування – ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечує збереження і якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання.

6.1. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідно інформацію.

7. Термін поставки товару у відповідності до наданих заявок, але не пізніше 31.12.2024 року.

Сардельки вищого сорту

   

1. Терміни придатності товару повинні становити не менше 80% від загального терміну його зберігання визначеного виду товару з дня постачання його на склад Покупця.

2. Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

3. Транспортні засоби, якими буде здійснюватися доставка, мають бути у відповідному належному технічному стані, згідно вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. № 363, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20.02.1998 р. №128/2568.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, безпечність товару та ін.

5. Товар та його пакування повинно відповідати діючим державним стандартам (ДСТУ), які діють на момент проведення процедури закупівлі.

Також у складі пропозиції учасником повинні бути завантажені наступні документи:

- скан-копію оригіналу договору, дійсного на момент подання пропозиції, на дезінфекцію, дезінсекцію, дератизацію складських приміщень та скан-копії оригіналів актів виконаних робіт за останній повний місяць відносно кінцевої дати подання пропозиції;

- скан-копію (ї) оригіналу (ів) договору (ів), дійсного на момент подання пропозиції, на проведення дезінфекції автотранспорту, що буде задіяний учасником для доставки продукції, яка є предметом закупівлі, та скан-копії оригіналів актів виконаних робіт за останній повний місяць відносно кінцевої дати подання пропозиції;

- скан-копії оригіналів особових медичних книжок персоналу Учасника з вчасним проходженням, з обов’язковою відміткою про проходження медичного обстеження, що завірена печаткою медичного закладу, в книжках повинно бути зазначено, що даний персонал працює у учасника або у перевізника (водії), а саме працівників що мають безпосередній контакт з продуктами харчування (водій, вантажник);

- копію рішення (витяг, лист) компетентного органу про державну реєстрацію потужностей оператору ринку – власних або орендованих Учасника, що використовуються у виробництві та /або обігу харчових продуктів;

- учасник повинен надати підтвердження наявності експлуатаційного дозволу Виробника (скан-копія оригіналу), який дозволяє йому як оператору ринку займатися відповідною господарською діяльністю, що пов’язана з виробництвом харчових продуктів тваринного походження на його потужностях відповідно до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

- протокол випробувань або експертний висновок на запропонований товар. Документ має бути виданий на ім’я Учасника акредитованою лабораторією (з підтвердженням акредитації) не раніше 2024 року;

- оригінал дійсного сертифікату на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 виданий на ім’я Учасника органом сертифікації, акредитованим Національним агентством з акредитації України та оригінал дійсного сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, який відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, ITD) виданий на ім’я Учасника органом сертифікації, акредитованим Національним агентством з акредитації України;

- учасник повинен надати документи, виданні не раніше річної давнини відносно кінцевої дати подання пропозиції, що засвідчують проходження калібрування (свідоцтво/сертифікат калібрування) засобів підтримання температурного режиму в транспортних засобах які будуть використовуватись для виконання договору, з уповноваженим на те органом та копію атестату про акредитацію, виданий Національним агентством з акредитації України, органу сертифікації, який видав вказаний документ про калібрування, згідно ЗУ № 1314-VII від 03.07.2019 «Про метрологію та метрологічну діяльність».

6. Сардельки вищого сорту мають відповідати вимогам ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів:

- сардельки повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці діаметром від 32 до 44 мм і довжиною до 11 см та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під

вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг.

Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України.

Продукція не повинна містити ГМО (підтвердити документально висновком/актом чи іншим документом наданим уповноваженою на те лабораторією, у складі тендерної пропозиції.
Транспортне пакування – ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечує збереження і якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання.

6.1. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідно інформацію.

7. Термін поставки товару у відповідності до наданих заявок, але не пізніше 31.12.2024 року.

М'ясопродукти

за кодом ДК 021:2015 – 15130000-8 «М'ясопродукти»

(детальний код ДК 15131130-5)

(Ковбаса напівкопчена вищого сорту)

Відкриті торги з Особливостями

UA-2024-02-23-011052-a

Лот № 2

480 000 грн.

з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

1.Терміни придатності товару повинні становити не менше 80% від загального терміну його зберігання визначеного виду товару з дня постачання його на склад Покупця.

2. Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

3.Транспортні засоби, якими буде здійснюватися доставка, мають бути у відповідному належному технічному стані, згідно вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. № 363, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20.02.1998 р. №128/2568.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, безпечність товару та ін.

5. Товар та його пакування повинно відповідати діючим державним стандартам (ДСТУ), які діють на момент проведення процедури закупівлі.

Також у складі пропозиції учасником повинні бути завантажені наступні документи:

- скан-копію оригіналу договору, дійсного на момент подання пропозиції, на дезінфекцію, дезінсекцію, дератизацію складських приміщень та скан-копії оригіналів актів виконаних робіт за останній повний місяць відносно кінцевої дати подання пропозиції;

- скан-копію (ї) оригіналу (ів) договору (ів), дійсного на момент подання пропозиції, на проведення дезінфекції автотранспорту, що буде задіяний учасником для доставки продукції, яка є предметом закупівлі, та скан-копії оригіналів актів виконаних робіт за останній повний місяць відносно кінцевої дати подання пропозиції;

- скан-копії оригіналів особових медичних книжок персоналу Учасника з вчасним проходженням, з обов’язковою відміткою про проходження медичного обстеження, що завірена печаткою медичного закладу, в книжках повинно бути зазначено, що даний персонал працює у учасника або у перевізника (водії), а саме працівників що мають безпосередній контакт з продуктами харчування (водій, вантажник);

- копію рішення (витяг, лист) компетентного органу про державну реєстрацію потужностей оператору ринку – власних або орендованих Учасника, що використовуються у виробництві та /або обігу харчових продуктів;

- учасник повинен надати підтвердження наявності експлуатаційного дозволу Виробника (скан-копія оригіналу), який дозволяє йому як оператору ринку займатися відповідною господарською діяльністю, що пов’язана з виробництвом харчових продуктів тваринного походження на його потужностях відповідно до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

- протокол випробувань або експертний висновок на запропонований товар. Документ має бути виданий на ім’я Учасника акредитованою лабораторією (з підтвердженням акредитації) не раніше 2024 року;

- оригінал дійсного сертифікату на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 виданий на ім’я Учасника органом сертифікації, акредитованим Національним агентством з акредитації України та оригінал дійсного сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, який відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, ITD) виданий на ім’я Учасника органом сертифікації, акредитованим Національним агентством з акредитації України;

- учасник повинен надати документи, виданні не раніше річної давнини відносно кінцевої дати подання пропозиції, що засвідчують проходження калібрування (свідоцтво/сертифікат калібрування) засобів підтримання температурного режиму в транспортних засобах які будуть використовуватись для виконання договору, з уповноваженим на те органом та копію атестату про акредитацію, виданий Національним агентством з акредитації України, органу сертифікації, який видав вказаний документ про калібрування, згідно ЗУ № 1314-VII від 03.07.2019 «Про метрологію та метрологічну діяльність».

6. Ковбаса напівкопчена вищого сорту має відповідати вимогам ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів,

ковбаса має бути виготовлена у вигляді батонів вагою від 300 до 1000 г та розфасована під вакуумом в газонепроникні плівкові матеріали та пакети згідно з чинними нормативними документами або у інші матеріали, що дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами. Продукція не повинна містити ГМО (підтвердити документально висновком/актом чи іншим документом наданим уповноваженою на те лабораторією, у складі тендерної пропозиції.
Транспортне пакування – ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечує збереження і якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання.

6.1. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідно інформацію.

7. Термін поставки товару у відповідності до наданих заявок, але не пізніше 31.12.2024 року.

М'ясопродукти

за кодом ДК 021:2015 – 15130000-8 «М'ясопродукти»

(детальний код ДК 15131410-2)

Шинка

(Шинка варено-копчена вищого сорту)

Відкриті торги з Особливостями

UA-2024-02-23-011052-a

Лот № 3

300 000 грн.

з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

1.Терміни придатності товару повинні становити не менше 80% від загального терміну його зберігання визначеного виду товару з дня постачання його на склад Покупця.

2. Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

3.Транспортні засоби, якими буде здійснюватися доставка, мають бути у відповідному належному технічному стані, згідно вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. № 363, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20.02.1998 р. №128/2568.

4.Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, безпечність товару та ін.

5. Товар та його пакування повинно відповідати діючим державним стандартам (ДСТУ), які діють на момент проведення процедури закупівлі.

Також у складі пропозиції учасником повинні бути завантажені наступні документи:

- скан-копію оригіналу договору, дійсного на момент подання пропозиції, на дезінфекцію, дезінсекцію, дератизацію складських приміщень та скан-копії оригіналів актів виконаних робіт за останній повний місяць відносно кінцевої дати подання пропозиції;

- скан-копію (ї) оригіналу (ів) договору (ів), дійсного на момент подання пропозиції, на проведення дезінфекції автотранспорту, що буде задіяний учасником для доставки продукції, яка є предметом закупівлі, та скан-копії оригіналів актів виконаних робіт за останній повний місяць відносно кінцевої дати подання пропозиції;

- скан-копії оригіналів особових медичних книжок персоналу Учасника з вчасним проходженням, з обов’язковою відміткою про проходження медичного обстеження, що завірена печаткою медичного закладу, в книжках повинно бути зазначено, що даний персонал працює у учасника або у перевізника (водії), а саме працівників що мають безпосередній контакт з продуктами харчування (водій, вантажник);

- копію рішення (витяг, лист) компетентного органу про державну реєстрацію потужностей оператору ринку – власних або орендованих Учасника, що використовуються у виробництві та /або обігу харчових продуктів;

- учасник повинен надати підтвердження наявності експлуатаційного дозволу Виробника (скан-копія оригіналу), який дозволяє йому як оператору ринку займатися відповідною господарською діяльністю, що пов’язана з виробництвом харчових продуктів тваринного походження на його потужностях відповідно до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

- протокол випробувань або експертний висновок на запропонований товар. Документ має бути виданий на ім’я Учасника акредитованою лабораторією (з підтвердженням акредитації) не раніше 2024 року;

- оригінал дійсного сертифікату на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 виданий на ім’я Учасника органом сертифікації, акредитованим Національним агентством з акредитації України та оригінал дійсного сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, який відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, ITD) виданий на ім’я Учасника органом сертифікації, акредитованим Національним агентством з акредитації України;

- учасник повинен надати документи, виданні не раніше річної давнини відносно кінцевої дати подання пропозиції, що засвідчують проходження калібрування (свідоцтво/сертифікат калібрування) засобів підтримання температурного режиму в транспортних засобах які будуть використовуватись для виконання договору, з уповноваженим на те органом та копію атестату про акредитацію, виданий Національним агентством з акредитації України, органу сертифікації, який видав вказаний документ про калібрування, згідно ЗУ № 1314-VII від 03.07.2019 «Про метрологію та метрологічну діяльність».

6. Шинка в/к вищого сорту має відповідати вимогам ДСТУ 4668:2006 «Продукти зі свинини варені, копчено – варені, копчено – запечені, запечені, смажені, сикрокопчені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Зовнішній вигляд: батони варених виробів повинні бути з чистою, сухою поверхнею, без пошкодження оболонки, напливів фаршу, сліпів, бульйонних та жирових потьоків. Консистенція: не рихла, пружна. Вид фаршу на розрізі: рожевий або світло-рожевий, рівномірно перемішаний.

Запах та смак: властивий даному виду продукту з ароматом прянощів, в міру солоний, без сторонніх присмаків та запахів.

Форма та розмір: повинен відповідати даному виду продукту згідно технічних вимог виробника.

Пакування: поліамідна оболонка або інші види дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України.

Продукція не повинна містити ГМО (підтвердити документально висновком/актом чи іншим документом наданим уповноваженою на те лабораторією, у складі тендерної пропозиції.
Транспортне пакування – ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечує збереження і якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання.

6.1. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідно інформацію.

7. Термін поставки товару у відповідності до наданих заявок, але не пізніше 31.12.2024 року.

Популярні розділи та сервіси