Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Яйце куряче столове 1 категорії (сорту)»

НАЗАД
18 березня 2024 10:31

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 03140000-4 «Продукція тваринництва та супутня продукція» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

2. Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.

3. Код ЄДРПОУ:14321736

4. Назва предмета закупівлі: Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008

5. Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024- 02-16-009860-a

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: м. Краматорськ Донецької області.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 337 500,00 грн.

Назва предмета закупівлі:

Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008

Код ДК 021:2015:

03140000-4 «Продукція тваринництва та супутня продукція»

№ з/п

Найменування товару

Кількість,

шт.

Найменування та опис технічних характеристик, що вимагаються замовником

1

Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008

75000

Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) повинно відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ДСТУ), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Якісні характеристики: Клас – столові. Категорія – перша. Шкаралупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів посліду чи крові. Білок яйця – чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок. Жовток ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, без кров’яних плям або смужок. Запах природній, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Яйця укладаються тупим кінцем догори у горбкуваті гофровані прокладки з чарунками. Для транспортування та відвантаження яйця додатково повинні упаковуватись у картонні ящики. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання. Яйця маркуються методом штампування чи напилювання нешкідливими фарбами із зазначенням необхідної інформації.

Кожна пакувальна одиниця (ящики) маркується із зазначенням інформації: назва, найменування та адреси підприємства-виробника, кінцевої дати споживання або дати виробництва та строку придатності, умов зберігання, інформації про харчову цінність продукту, номеру партії виробництва, маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання яєць в день їх постачання до замовника повинен становити не менше 80% при температурі зберігання від 0°С до 20°С.

Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника. Постачальник повинен протягом двох діб з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Постачальник разом з продукцією надає Замовнику накладну на товар, документи що підтверджують його якість, та всю супровідну документацію на кожну партію товару згідно вимог діючого законодавства.

Водій автотранспорту/ особи, що супроводжують продукти, повинні мати медичні книжки та виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника.

Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом доби з моменту заявки замовника.

Місце поставки товару: м. Краматорськ Донецька область.

Популярні розділи та сервіси