Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясопродукти»

НАЗАД
11 березня 2024 10:45

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Санаторій «Прикордонник-Немирів» ( військова частина 1487) Державної прикордонної служби України: 81014, Львівська обл., Яворівський р-н., смт. Немирів вул. Курортна, 21; код за ЄДРПОУ – 14321630; категорія замовника – Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005, сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005, ковбаса напівкопчена вищого сорту ДСТУ 4435:2005 за кодом ДК 021:2015 - 15130000-8 «М’ясопродукти»

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-04-004554-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено з урахуванням реальних потреб і оптимального співвідношення ціни та якості.

Найменування товару

Якісні характеристики товару

Од. вим., кг.

К-сть

Очікувана вартість, грн.

1.

Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005

Поверхня сардельок повинна бути чиста, суха, без пошкодження оболонки, без напливів фаршу, бульйонних та жирових напливів, без слідів злипання, ніжна, соковита. Ковбасні вироби з однорідною структурою – рожевий або світло-рожевий фарш, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям. Форма і розмір – відповідно кожному найменуванню виробів згідно вимог ДСТУ 4436:2005 або ТУ У. Ковбасні вироби не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). Якість ковбасних виробів – вищевказаних ковбасних виробів з відповідним маркуванням повинна відповідати вимогам ДСТУ 4436:2005. Ковбасні вироби повиненні бути безпечними, придатними до споживання, правильно маркованими та відповідати діючим державним стандартам. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен не менше 90 % від терміну зберігання.
Ковбасні вироби повиненні відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України.

кг.

350

44737,00

2.

Сосиски вищого гатунку ДСТУ 4436:2005

Поверхня сосисок повинна бути чиста, суха, без пошкодження оболонки, без напливів фаршу, бульйонних та жирових напливів, без слідів злипання, ніжна, соковита. Сосиски з однорідною структурою – рожевий або світло-рожевий фарш, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям. Форма і розмір – відповідно кожному найменуванню виробів згідно вимог ДСТУ 4436:2005 або ТУ У. Сосиски не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). Якість сосисок – повинна відповідати вимогам ДСТУ 4436:2005. Сосиски повиненні бути безпечними, придатними до споживання, правильно маркованими та відповідати діючим державним стандартам. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен не менше 90 % від терміну зберігання.
Сосиски повиненні відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України.

кг.

350,00

40897,50

3.

Ковбаса напівкопчена вищого сорту ДСТУ 4435:2005

Батони прямі з чистою сухою поверхнею, без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Консистенція пружна. Фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темночервоного кольору, без сірих плям і порожнин і містить шматочки сала свинини, грудинки, жиру яловичого або баранячого, баків (щоковини) тощо розміром не більше 4 мм. Смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без сторонніх присмаку і запаху. М’ясна сировина знежилована повинна складати не менше ніж 85%, а саме: яловичина першого, другого ґатунку, односортна, ковбасна; свинина нежирна, напівжирна, жирна, односортна, ковбасна; конина першого ґатунку, односортна; лошатина вищого ґатунку; баранина односортна; м'ясо птиці; сало ковбасне хребтове та бокове; грудинка свиняча; жир-сирець яловичий. Без ГМО. Масова частка: білка – не менше ніж 16%; жиру – не більше ніж 35%.

кг.

300,00

42744,00

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до кошторисних призначень замовника на 2024 рік.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 128 378,50 грн. з ПДВ

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість визначено шляхом отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників на підставі розрахунку очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін, беручи до уваги наказ Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (із змінами).

Популярні розділи та сервіси