Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оселедець солений з головою»

НАЗАД
11 березня 2024 09:50

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15230000-9 "СУШЕНА ЧИ СОЛЕНА РИБА; РИБА В РОЗСОЛІ; КОПЧЕНА РИБА" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: Оселедець солений з головою ДСТУ 8095:2015

5. Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-06-007410-a

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 252000,00 грн.

Найменування

Кількість шт

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

1.

Оселедець солений з головою ДСТУ 8095:2015

2400,00

Оселедець солений з головою ДСТУ 8095:2015 має відповідати Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

За зовнішніми виглядом: оселедець солений з головою ДСТУ 8095:2015 повинен бути чистим, без механічних ушкоджень, з природним забарвленням для цього виду риби, без по тьмяності та пожовтіння. Смак і запах – властивий оселедцю солоному (з ароматом і смаком прянощів за їх додавання).

Оселедець солений з головою ДСТУ 8095:2015 повинен бути вагою не менше 350-850 грам, розфасований в відра харчові пластикові вагою від 8 кг. до 10 кг. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України із зазначенням:

найменування та адреси підприємства-виробника;

назви;

кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності;

умов зберігання;

інформації про харчову цінність продукту;

номеру партії виробництва;

маси нетто та брутто (кг).

Термін придатності до споживання менше 80% від загального терміну зберігання.

Популярні розділи та сервіси