Обґрунтування технічних та якісних харктеристик предмета закупівлі «Сирні продукти»

НАЗАД
07 лютого 2024 14:47

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15540000-5 «Сирні продукти» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

                                                                                                                                      

Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: сир твердий сичужний  ДСТУ 6003:2008 (ДСТУ 4421:2005), сир кисломолочний (з масовою часткою жиру 9%) ДСТУ 4554:2006

5. Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-06-007961-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

Очікувана вартість предмета закупівлі: 1243180,00 грн.

 

 

Найменування

Кількість шт

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Сир твердий сичужний  ДСТУ 6003:2008 (ДСТУ 4421:2005)

 

 

5300,00

 

 

 

1. Сир твердий сичужний повинен відповідати ДСТУ 6003:2008 (ДСТУ 4421:2005), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Головки сиру (маса нетто не більше 3 кг) повинні бути запаковані у полімерну плівку, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покриті парафінами, полімерними або комбінованими сплавами. Для транспортування та відвантаження  сир додатково повинен упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці (ящика) повинна бути не більше 24 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Маркування головок сиру в парафіновому покриві наноситься безпосередньо на головку сиру, а сирів в у полімерній плівці або комбінованих сплавах – на зовнішній поверхні покриву із зазначенням інформації визначеної ДСТУ 6003:2008 (ДСТУ 4421:2005).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

Термін придатності до споживання сиру твердого сичужного в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 4 місяців при температурі зберігання 0˚С до 8˚С.

 

2. Сир кисломолочний (з масовою часткою жиру 9%) повинен відповідати ДСТУ 4554:2006. Смак і запах: чистий, ніжний, кисломолочний, без стороннього присмаку і запаху. Консистенція: ніжна, однорідна. Колір: білий з жовтуватим або кремовим відтінком, рівномірний по всій масі. Пакування (контейнери) вагою до 5 кг, які дозволені для контакту з харчовими продуктами згідно з чинними нормативними документами центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Продукція повинна передаватися в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність та збереження якості під час транспортування.

Термін придатності продукції в день його постачання до Замовника повинен становити не менш 90% від загального терміну придатності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

Сир кисломолочний (з масовою часткою жиру 9%) ДСТУ 4554:2006

960,00

Популярні розділи та сервіси