Обґрунтування технічних та якісних харктеристик предмета закупівлі «М'ясопродукти»

НАЗАД
07 лютого 2024 14:44

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Закупівля за кодом ДК 021: 2015 15130000-8 М'ясопродукти (Ковбаса напівкопчена вищого гатунку, Сардельки варені вищого гатунку). З метою якісного та безперебійного забезпечення продовольством персоналу загону прийняте рішення на проведення закупівлі Ковбаси напівкопчена вищого гатунку та Сардельок варених вищого гатунку. Військовою частиною 1560 Регіонального морського управління  Державної прикордонної служби України, що розташована за адресою м. Ізмаїл, відповідно до постанови КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178, було оголошено  про проведення відкритих торгів з особливостями UA-2024-02-05-013503-a.

 Очікувана вартість предмета закупівлі : 481 800 грн. з ПДВ (згідно моніторингу)

 

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Ковбаса напівкопчена вищого сорту

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Ковбаса напівкопчена вищого сорту традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4435:2005 «Ковбаса напівкопчена. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Ковбаси сирокопчені мають бути виготовлені у вигляді цілих батонів вагою від 300 до 500 та/або від 500 до 1000 г. Ковбаси повинні бути упакованими в чисті ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечують збереженість та якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання. У кожну одиницю транспортної тари пакують ковбасу однієї назви. Пакування ковбас різних назв дозволяється тільки за погодженням із замовником. Транспортування ковбас повинно здійснюватися у критих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються. Транспортування продукції без пакування (навалом) та у відкритих автомашинах не дозволяється. Кожна партія ковбас повинна супроводжуватися документом, що засвідчує їх безпечність та якість.

3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4435:2005 «Ковбаса напівкопчена. Загальні технічні умови».

4. Строк придатності напівкопчених ковбас вищого сорту за температури не вищої ніж 15 °С в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 85 %.

Кількість товарів:

      №

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Ковбаса напівкопчена вищого сорту

кг

2200,00

 

 

Сардельки вищого сорту

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Сардельки вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Сардельки повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці діаметром від 32 до 44 мм і довжиною до 11 см та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг. Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України. Транспортне пакування – ящики (коробки) або інша тара, що забезпечує збереження товару під час транспортування, відвантаження, зберігання.

3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація: - назва продукції; - кількість (кг); - дата виготовлення та кінцева дата споживання; - позначення нормативно-технічного документа.

4. Термін придатності сосисок в день їх постачання на склад замовника повинен становити не менше 85% з дати виготовлення.

 

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Сардельки вищого сорту

кг

880,00

 

Популярні розділи та сервіси