Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хлібобулочні вироби»

НАЗАД
12 сiчня 2024 08:54

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик закупівлі товарів

Хлібобулочні вироби,

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 - 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби Хлібобулочні вироби

(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016

«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 9 прикордонний загін імені Січових стрільців (військова частина 1495): 10025, Україна, місто Житомир; код за ЄДРПОУ – 14321914; категорія замовника – замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Хлібобулочні вироби, код за ДК 021:2015 158100000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби Єдиного закупівельного словника).

Вид та ідентифікатор закупівлі: відкриті торги з особливостями - UA-2023-12-20-000611-a

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Визначені якісні та технічні характеристики предмета закупівлі є необхідними та достатніми для задоволення потреб замовника, обумовлені реальною потребою та оптимальним співвідношенням ціни та якості товару з урахуванням вимог нормативних документів у сфері застосування та з метою облаштування підрозділів замовника необхідно здійснити закупівлю, а саме:

Код за ДК 021:2015

Місце поставки

Найменування продукції

Кількість

(кг)

15811100-7 «Хліб»

Рівненська обл.

(в межах Рівненського, Рокитнянського, Сарненського, Вараського районів) -

8 населених пунктів

Хліб з борошна пшеничного 1 ґатунку

39 470,00

15811100-7 «Хліб»

Хліб із борошна суміші житнього і пшеничного

31 825,00

15811200-8 «Булки»

Булочка з борошна пшеничного 1 ґатунку вагою 70 грам

7 920,50

Хліб з борошна пшеничного 1 ґатунку повинен бути формовим або подовим, масою орієнтовно по 0,600 – 0,900 кг, відповідати вимогам ДСТУ 7517:2014.

Хліб із борошна суміші житнього і пшеничного повинен бути формовим або подовим, масою орієнтовно по 0,600 – 0,900 кг, відповідати вимогам ДСТУ 4583:2006.

Поверхня хліба: гладка без забруднень, дозволені невеликі тріщини та підпливи. Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. У виробах не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби та плісняви.

Булочка з борошна пшеничного 1 ґатунку вагою 70 грам повинна бути без забруднень, гладка, без великих тріщин та підривів, масою 70 гр. Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Булочки повинні бути добре пропеченими, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот, з рівномірною пористістю, еластичними. Після легкого надавлювання м’якуш виробу приймає початкову форму.

Товар повинен бути без генетично модифікованих організмів, синтетичних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів, та відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ (зі змінами), наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 2 257 340,00 грн. (два мільйона двісті п’ятдесят сім тисяч триста сорок грн., 00 коп.) з ПДВ.

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснено шляхом надсилання запитів комерційних пропозицій, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі, що міститься у відкритих джерелах. Очікувана ціна є середнім арифметичним із отриманих даних. Очікувана вартість предмета закупівлі визначається як добуток розрахованої ціни за одиницю товару та кількості товару на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» (зі змінами).

Термін постачання — з дати укладання договору до 31 грудня 2024р.

Популярні розділи та сервіси