Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

НАЗАД
09 сiчня 2024 10:26

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби ( Булочка з борошна пшеничного першого сорту ДСТУ 4585:2021) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб його категорія:

Найменування:

ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 1492

Код ЄДРПОУ:

14321475

Категорія:

Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Булочка з борошна пшеничного першого сорту ДСТУ 4585:2021)

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-12-28-003049-a

Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 364 520,00 грн.

Обґрунтування очікуваної вартості: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено загальнодоступною інформацією щодо цін та асортименту товарів, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках, дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань, офіційних статистичних видань, в тому числі іноземних, тощо). Інформацію, отриману шляхом проведення запиту потенційним постачальникам щодо ціни та наявності відповідного товару, згідно примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: за пунктом 3 розділу ІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 1 364 520,00 грн, згідно з кошторису на 2024 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

№ з/п

Найменування товару

Якісні характеристики предмета закупівлі

Од.

вим.

Кіль-

кість

1

Булочка з борошна пшеничного першого сорту ДСТУ 4585:2021

1. .Булочка з борошна пшеничного першого сорту повинна відповідати ДСТУ 4585:2021, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника (якісним посвідченням)/експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначенням відповідного ДСТУ 4585:2021

Вага готового виробу 0,07 кг.

Зовнішній вигляд: відповідати виду виробу.

Поверхня: без забруднень.

Колір: світло-жовтий, без підгорілості.

Стан м’якіша: пропечений, не вологий на дотик, з piвномірною пористiстю, без слідів непромiсу й ущiльнення м'якушки.

Смак: без стороннього присмаку.

Запах: характерний даному виду виробу, без сторонніх запахів.

2. Упаковка товару повинна відповідати діючим державним стандартам і правилам, забезпечувати захист і зберігання товару від пошкодження під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

3. Кожну партію супроводжують відповідним документом, що підтверджує якість товару :декларація виробника та/або посвідчення про якість (якісне посвідчення).

4.Поставка хлібобулочних виробів здобних здійснюється в день її виготовлення.

5. Місце постачання: м.Київ, м.Бориспіль

кг.

16 600,00

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР(зі змінами), «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18 травня 2017р. № 2042-VIII(зі змінами), «Про ветеринарну медицину» від 25.06.1992р. №2498-XII(зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. №4004-ХІІ(зі змінами), «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018р. № 2639-VIII(зі змінами), «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991р. № 1023-XII(зі змінами), наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997р. № 363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні»(зі змінами), санітарно-гігієнічним вимогам на виробництві згідно з законодавством України, іншим вимогам законодавства що регулює основні вимоги щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.

Товар неякісний, протермінований, або з іншими порушеннями, що можуть впливати на якість та безпечність харчового продукту, підлягає поверненню з складанням актів та обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник, про що учасником у складі пропозиції надається лист-гарантія.

Популярні розділи та сервіси