Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сир твердий»

НАЗАД
25 грудня 2023 08:13

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Закупівля за кодом ДК 021: 2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир твердий).

З метою організації харчування особового складу 18 загону морської охорони у 2024 році, прийнято рішення про закупівлю 2000 кг сиру.

Військовою частиною 1560 Регіонального морського управління Державної прикордонної служби України, що розташована за адресою м. Ізмаїл, відповідно до постанови КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178, було оголошено про проведення відкритих торгів з особливостями UA-2023-12-08-012380-a.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 454 000,00 грн. з ПДВ (згідно моніторингу).

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

1. Товар. Повинна відповідати вимогам ДСТУ 6003:2008, ДСТУ 4421:2005 «Сири тверді. Технічні умови» а також Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Сир твердий ваговий має бути із вмістом жиру не менше 50%, біло-жовтого, біло-кремового кольору, зі смаком свіжого продукту. Не має бути стороннього запаху, смаку та зайвої рідини, а також плісняви, гнилі, домішок. Пакування: полімерна плівка. Якість – згідно ДСТУ 6003:2008. Тара і пакувальні матеріали повинні бути міцними, добре зберігати товар від деформації та пошкодження. На тарі фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника та потужностей (об’єкта) виробництва, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначку «без ГМО».

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

2. Пакування і тара. Маркування та пакування товару повинні відповідати вимогам чинного законодавства України, а постачальник вживає усіх необхідних заходів, що забезпечують повне його збереження при транспортуванні, зберіганні впродовж визначеного строку (терміну) придатності та вантажно-розвантажувальних роботах. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

4. Строк придатності. Строк придатності товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад замовника.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Сир твердий

кг

2000,00

Популярні розділи та сервіси